Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI ÇANAKKALE'DE

1/7 Temmuz 2019 tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak olan HENTBOL ÇANAKKALE 2019etkinlikleri; sosyal sorumluluk projesi ve profesyonel kamp şeklinde 2 grupta gerçekleştirilecek.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI ÇANAKKALE'DE
24 Haziran 2019 - 17:44

 Türkiye’nin milli hentbolcusu ve hentbolun en popüler ve çekişmeleri ligleri olan Avrupa’daki temsilcimiz Can Çelebi Çanakkale ruhu ile amatör ve profesyonel sporcuları bir araya getirerek bir spor şöleni sunuyor. 

Türk Hentbolunda bir ilk olan bu projenin  ilk yılında  5 ülke ve  10 ilden; Yaklaşık 75 sporcu, sporcu adayı ve elit sporcular bir arada olacak.

10 yıllık bir hedefle başlayan proje Türk Hentbolunun profesyonel hentbolcuları ve antrenörleri yedi gün boyunca Çanakkale’de geleceğin sporcuları ile bir arada spor şöleni gerçekleştirecekler.  Can Çelebi Akademinin hazırladığı bir sosyal sorumluluk projesi olan kampa 10 ile 18 yaş arası kız/erkek spora ve hentbola ilgisi ola çocuk ve gençler katılıyor. Milli takım antrenörleriyle antrenman ve kamp eğitimi yapılacak. Kamp süresince Can Çelebi ile çalışacaklar ayrıca misafir olarak gelen milli sporcularla iletişim kurup profesyonel spor ile tanışmaları ve profesyonelliğe giden yolda nasıl bir disiplin ve çalışma modeli izlemeleri gerektiğini öğrenecekler.

HENTBOL ÇANAKKALE 2019’a katılan genç sporcular Çanakkale Tarihi Yarımadayı ve Çanakkale’nin değerlerini görme fırsatı olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum