Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ'NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. İsmail Tarhan’a devretti.

02 Ağustos 2019 - 10:47

Dekanlık binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden ve Prof. Dr. Suat Uğur ile Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenleri katıldılar.

Devir teslim töreninde söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden: “Fen Edebiyat Fakültesi üniversitemizin en önemli birkaç fakültesinden biri. Kuruluşundan itibaren bünyesindeki personel ve öğrenci sayısıyla belki de üniversitenin bağlayıcı unsuru olan merkezindeki fakülte. Fakültemizin geçmişte olduğu gibi başarıyla iyi bir şekilde yönetilmesini ve idare edilmesini arzu ediyorum. Üniversitemizi hep birlikte daha yukarıya taşımak istiyoruz. Bizler için bu makamlar geçici. Önemli olan kurumun değer kazanması” diyerek Baysal ve Tarhan’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur ise “Bu bir bayrak yarışı. Bundan sonraki yaşantınızda da hizmetlerinizi bulunduğunuz yerlerde güzel bir şekilde devam edeceğine canı gönülden inanıyorum. İsmail Tarhan hocamız tecrübesiyle üniversitemizin en önemli fakültelerinden biri olan Fen Edebiyat Fakültesi’ne güzel hizmetlerde bulunacaktır. Hem Hüsnü Bey’e hem İsmail Bey’e bu bayrak yarışını medeni bir şekilde gerçekleştirmiş olmalarını da memnuniyetle karşıladığımı ifade etmek istiyorum” dedi. 

Prof. Dr. Hüsnü Baysal görev yaptığı süre boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ettiği konuşmasında yeni Dekan Prof. Dr. İsmail Tarhan’a görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. İsmail Tarhan ise bir görev nöbetini devraldığını kaydederek “Bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğiz. Misyonumuz, üniversitemizin misyonu ve vizyonu olacaktır. Allah mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

Tören, çiçek takdimiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum