Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EZİNE BELEDİYESİNDEN "İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019" 'A DESTEK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından başlatılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen “İstihdam Seferberliği 2019” program çalışmalarının görüşüldüğü İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantısında istihdam Seferberliğine destek veren Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’i toplantının ardından Vali Orhan TAVLI ve kurul üyeleri Ezine Belediyesinde ziyaret etti.

EZİNE BELEDİYESİNDEN "İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019" 'A DESTEK
20 Nisan 2019 - 10:13

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Orhan TAVLI, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Vali Orhan TAVLI’nın Ezine Beledisi ziyaretinde; Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Çanakkale Başkanı Şerif Mutlu da bulundu.   

Yapılan görüşmelerin ardından Vali Orhan TAVLI Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’e “hayırlı olsun” temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum