Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinden Valiliğe Ziyaret

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2. Başkanı Selahattin İş, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, İl Ticaret Müdür Vekili Hüseyin Aşkı, Vali Orhan TAVLI’yı ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinden Valiliğe Ziyaret
11 Eylül 2018 - 10:44

Vali Orhan TAVLI,  İl Ticaret Müdür Vekili Hüseyin Aşkı,  Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2. Başkanı Selahattin İş, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir’le bir süre görüşerek sohbet etti. 

Ziyarette, 17 Eylül -21 Eylül 2018 tarihleri arasında kutlanacak Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili Vali Orhan TAVLI’ya bilgi verildi.

Oda Başkanlarıyla 1915 Çanakkale Köprüsü, Ezine Gıda Organize Sanayi, 2018 Troya Yılı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan Güzel Yalı Sporcu ve Kamp Merkezi İnşaatı, Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresince yapılan Güzel Yalı-Karanlık Liman Troya bağlantı yolu gibi Çanakkale’de hayata geçirilen alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilgili değerlendirme ve görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.

 

  •  

YORUMLAR

  • 0 Yorum