Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ESENLERE KADIN ELİ DEĞECEK

Esenler Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Kalkan Esenler'e artık kadın eli değmesinin zamanı gelmişti diyerek 31 Mart'ta sizlerin oylarını bekliyor.

ESENLERE KADIN ELİ DEĞECEK
15 Mart 2019 - 12:48

Kalkan yaptığı açıklamada; "Komşuluk ve yardımlaşmanın manevi güzelliğini yaşayan, güler yüzlü çözüm ve sonuç odaklı bir kardeşiniz olarak mahallemizin her türlü ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çözüme ulaştırmak, yaşam alanlarımızı kültürel ve sanatsal anlamda geliştirip ferah seviyemizi yükseltecek hamlelerle "Mutlu Mahalle Çatısına" artık ulaşmamız gerekmekte. Çocuklarımız ve kendimiz için "şu da olsa keşke" diyeceğiniz her şeye varım" dedi.

Esenler Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Kalkan, 1976 İstanbul Kağıthane doğumlu. Liseyi İzmit Kız Meslek Lisesi'nde, Üniversiteyi ise 2000 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamladı. Aslen Çanakkaleli olan Serpil Kalkan 1999'dan buyana Çanakkale'de yaşıyor. Çanakkale Halk Eğitim Merkezi'nde 4 yıl öğretmenlik yapıp daha sonra branşı ile ilgili sergi ve çalışmalarda bulunan Serpil Kalkan evli ve 2 çocuk annesi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum