Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erhan Kahraman, Ak Parti Çan Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Bugün saat 14.00’da İlçe Parti binasında Ak Parti Çan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Erhan Kahraman konuşmasına kendini tanıtarak başladı.

Erhan Kahraman, Ak Parti Çan Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
12 Kasım 2018 - 17:13

Kahraman; “1971 doğumlu olup Çan"ın Karadağ Köyündenim. Eğitimimi Özer İlkokulu, Çan Ortaokulu ve Çan Lisesinde 2. Sınıfa kadar Çan"da devam ettim. Lise 2 sınıfta Çan Belediye Başkanlığından Çanakkale milletvekili olarak seçilen rahmetli babam Mümin Kahraman"ın Ankara"ya yerleşmesi neticesinde liseyi Ankara"da tamamladım. Bundan sonra Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ön lisans bölümünden mezun oldum.

Mezuniyetimden sonra bütün Çan"ımız için büyük bir değer ve geçim kaynağı olan Çanakkale Seramik Fabrikaların da üç yıl çalıştım. Daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı"na bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde Çanakkale Müdürlüğü Bölge İşletme Şefi olarak çalıştım. Halen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü"nde kaptan olarak çalışmaktayım.

Çan"ımızın Kocayayla Köyü"nden evli ve iki kız çocuk babasıyım. Çan"da ikamet etmekteyim.

2001 yılın da kurulan partimizin il yönetim kurulunda Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Mali işler Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum” dedi.

Ardından Aday Adaylığıyla ilgili açıklama yapan Kahraman; “ Neden Ak Parti Çan Belediye Başkanı aday adayı olduğumdan kısaca bahsetmek istiyorum. Partimize gönül vermiş hemşerilerimin yoğun teveccühleri ve Çan"ımıza daha iyi hizmet edebileceğime olan inancım sebebiyle bu kutlu yola çıkmaya karar verdim. Çan Ak Parti belediye başkan adaylığı süreci sonucunda, ilçe Teşkilatımızın ve Genel Merkezimizin takdiri ile Rabbiminde yardımıyla Belediye Başkan adayı olarak seçimlere girip Belediye başkanı olursam; öncelikle Belediye Meclis üyeleriyle, ilçe teşkilatımızın, ilçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla birlikte şeffaf bir yöneticilik yapacağıma bu şeffaflığımızı Çanlı hemşehrilerime de yansıtacağıma inanıyorum. Bütün çalışmalarımızı ilçe teşkilatımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak akıl çerçevesinde, istişare ederek yapmak istiyorum. Ayrıca kamu kaynaklarının da doğru ve yerinde kullanılmasını sağlayacağım. Nihai amacımız Çanımızın sosyal ve ekonomik alanda kalkınmasını elbirliğiyle sağlamaktır. Çıkmış olduğumuz bu yolda ilçe teşkilatımızın ve Çanlı hemşerilerimizin desteğini, değerli ve çalışkan milletvekillerimiz ve Genel Merkezimizin takdirini bekliyorum.

Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar dilerim. İçinde bulunduğumuz aday adaylığı sürecinin Ak Partimize, Çanlı hemşerilerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum. Allah Yar ve yardımcımız olsun” diyerek aday adaylığını açıklamış oldu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum