Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erhan Bektaş Kepez Belediyesi Başkan Aday Adayı

Kepez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mimar Erhan Bektaş geçtiğimiz gün CHP Merkez İlçe Binası’nda, CHP’den Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

18 Ekim 2018 - 15:48

CHP Merkez İlçe Binası’nda gerçekleşen adaylık toplantısına CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Kepez Belediye Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkanlığı aday adayı Ömer Faruk Mutan, çok sayıda partili ve basın mensupları katıldı.

Adaylık başvurusu sırasında adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Erhan Bektaş, “Çağdaş kent, çağdaş yaşam ideali ile hizmet vermek üzere Kepez Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı açıklıyorum. Her köşesi vatan toprağı dediğimiz Anadolu’muzun Yozgat’ın 1976 yılında dünyaya geldim. Ailem Kepez’de sobacılar olarak tanınmaktadır. Ben 2 yaşındayken Kepez’e taşındık. İlk ve orta öğrenimimi Kepez’de, liseyi Çanakkale’de bitirdim. 1995 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’ne girdim. 2000 yılında iyi bir derece ile bitirdim. Askerliğimi yedek subay olarak Diyarbakır’da yaptım. İstanbul’da iki yıl, yurt dışında iki yıl iş tecrübemden sonra 2006 yılında Çanakkale’ye mimarlık ofisimi açtım. Halen aktif olarak mimarlık hizmetleri veren bir ofise sahibim. Biri kız, biri erkek iki evlat sahibiyim. 2009 yılında çok değerli Kepez halkının oylarıyla 3. sıradan CHP Kepez Belediye Meclis Üyeliği’ne seçildim. 2009-2014 döneminde Kepez’de verdiğimiz hizmetlerin karşılığında 2014 seçimlerinde 2. sıradan Belediye Meclis Üyeliği’ne layık görüldüm. Sevgili Kepezliler mimar şov yapar mı? Yapmaz. Mimarın şovu projeleridir. 2009 ve 2019 yılları arasında Kepez Belediyesi’nde bizzat kendim çizdiğim ve emek verdiğim projeleri sizlerle paylaşacağım. Bu arada başkanımız Ömer Faruk Mutan’a da bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum. 2019 ve sonrası için yepyeni projelerle sizlere önümüzdeki beş yılın hazırlığını yaptım. Onlarda burada, onları daha sonra paylaşacağım sizlerle. Devrimcilik, laiklik, devletçilik, milliyetçilik, halkçılık ve cumhuriyetçilik ilkeleri ışığında bir yönetim algısında olacağıma söz veriyorum. Kepez’de engelli vatandaşlarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve de gençlerimize yönelik yepyeni projeleri hayata geçireceğime söz veriyorum. Yönetim anlayışım bütünü kucaklamak olacak. Bu nedenle meclisi üyesi olmak isteyen ve seçilen herkesle Kepez için uyumlu çalışacağımın sözünü buradan herkese veriyorum. Yüce önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1915 yılında, “Mensubiyet yükü her şeyden ölümden de ağırdır” 1921 yılında, “Millete efendilik yoktur. Millete hizmet vardır” sözlerinden yola çıkarak CHP Kepez Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurumu yapıyorum.“ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum