Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ERDOĞAN'IN ÇAĞRISINA BİNLERCE BİGALI'DAN DESTEK

Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, hükümet meydanında bir araya gelen binlerce Bigalı ile birlik ve beraberlik yürüyüşü gerçekleştirdi.

ERDOĞAN'IN ÇAĞRISINA BİNLERCE BİGALI'DAN DESTEK
11 Mart 2019 - 12:24

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden Cumhur İttifakı Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan’ın ‘Gönüller yapmak ve Bigamızı birlikte yönetmek için Kavaklık’ta buluşuyoruz’ çağrısına binlerce Bigalı karşılık verdi. Başkan adayı Erdoğan’a destek olmak için hükümet meydanına akın eden kadın erkek, genç yaşlı binlerce Bigalı ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak yürüyüşe geçti. Gençlerin dev Türk bayrağı açtığı ve meşale yaktığı yürüyüşe bazı vatandaşlar ise evlerinin camından destek verdi. Çan caddesi üzerinden yürüyerek Kavaklık Merkez Kıraathanesi önüne gelen coşkulu kalabalığı yine yoğun bir kalabalık karşıladı.

Başkan adayı Erdoğan’a vatandaşların ilgisi büyük olurken, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt, Erdoğan’a çiçek takdim ederek ‘hoşgeldiniz’ dedi. Kavaklık gençleri ise dev Kavaklıkspor bayrağını açarak kalabalığın önünde yürüdü.

ERDOĞAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Slogan ve ıslıklar eşliğinde Kavaklık Merkez Kıraathanesi önünde konuşma yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, ilk olarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı ve “Bu akşam çok güzelsin Biga. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” dedi.

“ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN HEP BİR ARADAYIZ”

Coşku karşısında yaşadığı duyguları dile getiren Erdoğan, “Doğduğum, sokaklarında top oynadığım, simit sattığım, pazarcılık yaptığım aşık olduğum, evlendiğim ve çocuklarımı kucağıma aldığım Biga bu akşam çok güzelsin. Ülkemizin birlik ve beraberliği ile bekası için genel başkanlarımızın kurmuş olduğu Cumhur İttifak’ı Bigamız’da da bir araya geldi ve çok şükür hep bir aradayız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” diye konuştu.

“EMANETİNİZİ KORUMAYA HEPİNİZİN HUZURUNDA SÖZ VERİYORUM”

Belediyecilik anlayışıyla ilgili temel ilkelerinin sevgi, saygı, nezaket ve güven olduğunu söyleyen Erdoğan, “31 Mart’ta Bigalı hemşehrilerimizin gelecek 5 yılın yönetim emanetine ben Bülent Erdoğan Cumhur İttifakı Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı olarak tüm meclis üyesi adaylarımızla talibiz. Emanetinizi namusumuz gibi korumaya hepinizin huzurunda söz veriyorum. Belediyecilik anlayışımızla ilgili temel ilkemiz sevgi, saygı ve nezaket olmakla birlikte planlı, etkin ve verimli olacağız. Akıl ve takım ruhuyla hareket edip sorunlara hep birlikte çare bulacağız ve israfa kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Belediye hizmetlerinde sağcısı ve solcusu ile her türlü görüşe sahip olan tüm Bigalı hemşehrilerimizi ayrıştırmadan ‘hep beraber Biga’yız’ diyeceğiz. Hizmetlere Allah'ın izniyle devam edeceğiz ve kapımız göstermelik açık olmayacak, kapımız herkese açık olacak. Sözde değil, sözler de kalan değil özde birliktelik olmakla birlikte sözümüz farklı icratımız farklı olmayacak. Ben açık söylüyorum bu konuştuklarımı kaydedebilirsiniz yarın öbür gün bizim karşımıza çıkarabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“BİGA BELEDİYESİ BİGA’DA YAŞAYAN HERKESİNDİR”

Nihai hedeflerinin şeffaf ve hesap verebilir bir belediye yönetimi olduğunun altını çizen Erdoğan, “Biga Belediyesi Biga’da yaşayan herkesindir. Biga Belediyesi’nde benim ne kadar hakkım varsa Biga'da yaşayan tüm hemşerilerimino kadar hakkı vardır ve herkesin hakkı eşittir. İnşallah şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışıyla yönetimimizi sürdüreceğiz. İmar uygulamalarında hakkaniyetli olacağız, hak yemeyeceğiz ve adil olacağız. Kültürel değerlerimize sahip çıkan bir belediye olarak, herkesin derdiyle dertlenip halkımızla bütünleşeceğiz ve kimseyi ayrıştırmayacağız. Tevazuyla, samimiyetle ve gayretle inşallah hep birlikte gönül köprülerimizi kuracağız” dedi.

“BİGA’MIZ İÇİN PRESTİJ PROJELERDEN BİRİ OLACAK”

Biga’da birlikte yönetim anlayışıyla yapmak istediği projelere değinen Erdoğan, şöyle konuştu:

“Biga MYO’nun olduğu alana içinde çocuklarımız ve ailelerimizin çok güzel vakit geçireceği, doğayla iç içe olacakları Millet Bahçesi yapacağız. Bu proje inşaatı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve daha birçok özelliğiyle Biga’mız için prestij projelerden biri olacak. Kocabaş Çayı Peyzaj Projesi ile yürüyüş yolları ve kondisyon parkları, otopark alanı, çocuk oyun alanları, kamelyalı dinlenme üniteleri ve 2 adet halı saha ile tenis kortları yapacağız. ‘Yaratılanı severiz yaratandan ötürü’ diyerek vicdanlara dokunan projemizi de hatırlatmak istiyorum. Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Avrupa standartlarına uygun örnek bir proje olarak Biga’da hayata geçecek. Hayvanlar hissetmek istediği sevgi ve şefkati görecek.”

“SUYU NEDEN 5 YILDIR BEDAVA YAPMADI?”

Mevcut belediye yönetiminin kanuna uymayan bir şekilde ‘suyu bedava yapacağım’ sözlerine de değinen Erdoğan, “‘Suyu bedava yapacağını söylüyor madem öyle neden 5 yıldır yapmadı?’ diye bizde soruyoruz. Suya görev süresi boyunca yüzde 64 zam yaptı. Biz vatandaşımızın oyunu almak için asla yalan atmayacağız. Yapamayacağımız hiçbir şeyin, hiçbir projenin sözünü vermeyeceğiz” diye konuştu.

Erdoğan son olarak tüm hemşerilerini Pazartesi günü Yeniceköy’de gerçekleştirilecek olan programa davet etti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum