Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ENGELLERİ ZANAATIMIZLA AŞIYORUZ"

Çanakkale Müsiad öncülüğünde gerçekleştirilen, Çanakkale Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü, İşkur, Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan ve ÇOMÜ’nün de destek verdiği bu projeyle, geleneksel meslekler kapsamında engelli vatandaşlarımıza yönelik “Gümüş Takı İşletmeciliği” meslek edindirme kursu verildi.

25 Haziran 2019 - 13:45

ÇOMÜ Anafartalar Kampüsü'nde tahsis edilen atölyede 10 engelli vatandaşımıza meslek edindirme kursu verilmesini kapsayan projenin finansmanı Çanakkale MÜSİAD ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, ÇOMÜ eski Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz,  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Çanakkale (MÜSİAD) Şube Başkanı Şerif Mutlu tarafından imzalanan engelli vatandaşlarımız için yapılan bu projenin  ilk etabı tamamlanırken İkinci etabı ise ev hanımlarını kapsıyor.

Çanakkale Müsiad Başkan Yardımcısı Eyüp Tan ve Anafartalar Kampüsü Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Adil Çoruk kursiyerlerin çalışmasını yerinde inceledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum