Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EBELER GÜNÜ KUTLANDI

1-28 Nisan Ebeler Haftası, Çanakkale Deniz Polis Evi’nde düzenlenen yemekle buluşmayla kutlandı. Etkinliğe çok sayıda ebeyle birlikte İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu ve hastane başhekimleri katıldı.

30 Nisan 2019 - 10:18

Çok sayıda ebe, 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Ebeler Haftası’ sebebiyle Deniz Polis Evi’nde düzenlenen yemek organizasyonunda buluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte ilk sözü ebeler adına Sezer Özer aldı. Özer’in teşekkür konuşmalarından sonra kürsüye çıkan İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı çıktı.

Taşçı, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizin emekleriniz sayesinde bugün buralardayız. Şu an itibariyle hastanelerimizde yüzde 81 gibi bir oranla çalışma memnuniyeti yakalamış durumdayız. Bunlar sizin sayenizde oldu. Sizlere inanıyorum ve güveniyorum. Yurdumuzun dört bir köşesinde büyük fedakarlıklarla hizmet veren siz ebelerimizin sadece bugün değil her gün değerli olduğunuzu hatırlatarak ebeler haftanızı kutlarım şeklinde konuştu.

Taşçı’dan sonra sözü Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu aldı. Ateşoğlu ise şu sözlere yer verdi: “Hepimiz sizler sayesinde hayattayız, nefes alıyoruz, yaşıyoruz. Önemli şahsiyetlersiniz ve önemli görevlerdesiniz. Bunun farkındayız. Sahip olduğunuz güçle, vatandaşla direkt temas kuruyorsunuz. Ben ileri günlerde de başarılarınızın devam edeceğine inanıyorum. Bize ise sadece kutlamak düşüyor. Hepinizin günü kutlu olsun” dedi.

Kürsü konuşmalarından sonra etkinlik, ebelere plaket takdimi ve yemekle devam etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum