Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Doğalgaz'ın Lapseki'de İlk Abonesi Belediye Başkanı Oldu

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Aksa Doğalgaz Dağıtım Şirketi Abone Merkezine gelerek Lapseki’de ilk doğalgaz abonesi oldu.

30 Kasım 2018 - 11:54

Lapseki’de 2017 yılında alt yapı çalışmalarına başlanan, dün akşam saatlerinde de ilçe merkezine verilmeye başlanan doğalgaz bu gün itibariyle abone alımlarına başladı.

Doğalgaz için ilk başvuruyu yapmak üzere Aksa Doğalgaz Abone Merkezine, belediye meclis üyeleri ve gazetecilerle birlikte gelen Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz form doldurarak doğalgazın ilk abonesi oldu.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eyüp Yılmaz “Biz söz verdik ve bugün yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz çok şükür. Belki burada en büyük pay ilçemizde yaşayan hanımefendilerde diye düşünüyorum. Çünkü onların çok büyük bir talebi vardı. Daha önce yaptırdığımız anketlerde hanımefendilerin yüzde 98’i su, yüzde 95’i ise doğal gaz demişlerdi. Yapılan anketlerde bizde o günden bu güne başta hanımefendilerin olmak üzere ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirebilmek için çok yoğun bir çaba harcadık. Tabi ki bu süreçte şansızlıklarımız oldu ama öncesinde Lapseki’de buraya doğal gaz gelmez, Lapseki’de doğal gaza ihtiyaç yok, yapamazsınız, olmaz, denen bir şeyin bugün gerçek olması hepimizin ortak mutluluğu.” dedi.

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin de kısa bir açıklama yaparak, “Bugün Lapsekili hemşerilerimiz adına çok mutluyuz. İlçemiz hizmet yarışında her gün yeni bir hizmetle tanışıyor. Bu noktada kamu kurumlarının uyum içerisinde çalışması her zaman ifade ettiğimiz gibi büyüklerimizin desteği ve gayretli yerel yönetim çalışması, belediye başkanımızın sıkı çalışması, belediye meclis üyelerinin gayretleri ile mümkün oldu. Bugün ilçemiz doğal gaza kavuştu hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Belediye başkanı ve beraberindekiler Lapseki Doğalgaz Dağıtım Tesisi’ne giderek tesis çalışanlarından son durum hakkında bilgi aldı.

 

Kaynak: Lapseki Tv

YORUMLAR

  • 0 Yorum