Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CUMHUR İTTİFAKI ÇAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

31 Mart yerel seçimler öncesi Cumhur İttifakı olarak seçimlere AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu ile girecek olan Çan’da, aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

CUMHUR İTTİFAKI ÇAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
20 Şubat 2019 - 11:15

19 Şubat Salı günü saat 17.00’da Çan Menderes parkında gerçekleştirilin Cumhur İttifakı Çan Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısına ilgi oldukça yoğundu.

Programa, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, MHP Çan İlçe Teşkilat Yönetimi, Ak Parti Çan İlçe Teşkilat Yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşma yapan MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya; “31 Mart ülkemiz için beka seçimidir. Milliyetçi hareket partisi genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik adı altında oluşturulan Cumhur İttifakının Çan’ımız için başarı olacağından eminiz. Cumhur ittifakının Belediye Başkan Adayı Sayın Abdurrahman Kuzu’dur. Tüm Çan halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Ardından konuşma yapan AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan; “ Genel Merkezden almış olduğumuz onayla, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar ittifak yapmamız onaylandı. Bu bağlamda emeği geçen öncelikle Fevzi Karakaya’ya ve adaylık sürecinde adaylığını geri çeken Fatih kardeşimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Cumhur İttifakı Milletimizin bekası, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan’ın konuşmasının ardından konuşma yapan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu; “ Bugün sadece resmi bir açıklama için toplandık ve fazla duyuru yapmamamıza rağmen seçimdeki gibi kalabalık oldu. Çan’da bizim teşkilatımızla MHP Teşkilatıyla görüşmelerimiz devam etti ve ortak bir noktada buluştuk. MHP’nin belediye başkan adayı Fatih Yüksel adaylığını bizim lehimize çekti ve beraber bir belediye meclis üyesi listesi yapıp karşınıza çıktık. Öncelikle ben bu birlikteliğin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu birliktelik çıkar üzerine kurulmadı. Bu birlikteliği millet istedi ve 15 Temmuzda doğan bir birliktelikti, bu birliktelik milletin bekası için kuruldu. İnşallah 31 Martta da tüm Türkiye de olduğu gibi Çan’da da bunun meyvesini görüp birilerine Çan’ın belediye yönetimini bırakmayıp bu iki partiyle yürüyüp Allahın izniyle Çan’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmasına devam eden Kuzu, “ Recep Tayyip Erdoğan’ın yiğitleri ve Bahçeli’nin evlatları bir araya geldiğinde bu birlikteliği yıkabilecek biri yok Allahın izniyle diyerek salondan büyük alkış topladı. Başkan Kuzu, “ 15 Temmuzda bu meydanlara MHP’li kardeşlerimiz ve AK Partililer indi. Birileri gitti Meclisin kömürlüğünden işaret yaptı, birileri kaçtı. Ama Allaha şükürler olsun ki burada olan kitle meydanlarda vatanı savundu. Birilerine yem etmedik bu milleti. İnşallah 31 Martta da bu birliktelikle beraber Çan’da çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum