Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU ÇOMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SEDAT MURAT'I ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özgür Ekşi ile Genel Sekreter Sema Sandal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ziyaret ettiler.

ÇTSO YÖNETİM KURULU ÇOMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SEDAT MURAT'I ZİYARET ETTİ
30 Nisan 2019 - 15:33

Ziyarette Rektör Prof Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ile Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak da hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Rektör Sayın Murat’a yeni görevinde başarılar dileyerek; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üniversite- sanayi işbirliğinin gelişmesi, klasik toplantılardan öteye geçerek sahada çalışmaya yönelik olması için çalışıyoruz. Çanakkale iş dünyasının sermayesinin, yatırımının bilim ile birleşmesi gerekmektedir. Üniversitemiz zor günler geçirdi, kayıp yıllar var. İnşallah artık önümüze bakarak, Üniversitemizden daha fazla fayda sağlayacağız.”dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ziyaret için teşekkür ederek; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bizim en önemli ortaklarımızdan. İş dünyasının fikirleri bizim için kıymetlidir.Çanakkale’de görev yapıyor olmak ayrı bir gurur. Manevi sorumluluğumuz da var. Hep birlikte, tüm dinamikler ile, yerel aktörelerle işbirliği içinde daha iyisi için çalışacağımıza inanıyorum.” dedi.

Görüşmenin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yayınlarından “Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” ve “Çanakkale Sofrası”  isimli kitapları hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum