Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO MAYIS AYI KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanları toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu başkanlığında toplandı.

ÇTSO MAYIS AYI KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
09 Mayıs 2019 - 15:08

Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Semih Toprak ve Volkan Temiz ile Genel Sekreter Sema Sandal’ın bulunduğu toplantıya, 2 no’lu Meslek Komite Başkanı Bülent Bayat, 3 no’lu Meslek Komite Başkanı Ercan Uysal, 5 no’lu Meslek Komite Başkanı Emre Altındal, 7 no’lu Meslek Komite Başkanı Ersin Vural, 11 no’lu Meslek Komite Başkanı Ercan Döner, 12 no’lu Meslek Komite Başkanı Mustafa Ali Uzkuç, 13 no’lu Meslek Komite Başkanı Mehmet Uz, 14 no’lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner, 16 no’lu Meslek Komite Başkanı Armağan Aydeğer, 19 no’lu Meslek Komite Başkanı Özgür Erbil ve 20 no’lu Meslek Komite Başkanı Faruk Kartal, katıldılar.

Komite Başkanları, toplantısında Nisan ayında gerçekleştirilen faaliyetler ve takibi yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bölgemizin tarıma ve sanayiye dayalı öncelikli sektörlerini geliştirmek için sürekli yeni girişimlerde bulunuyoruz. Bildiğiniz üzere bölgemizde üretilen tarıma dayalı ürünlerinden daha fazla katma değer yaratılması için kurulacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de alt yapı ihale süreci tamamlandı. Benzer şekilde şimdi Hayvan Ürünlerine Dayalı Gıda İhtisas OSB kurulması için girişimlerimiz sürüyor. Ezine Peyniri gibi marka değerlerimizin sayısını arttırmalıyız. Bunları hep birlikte başarabilmemiz üyelerimizin talep, öneri ve projelerini bağlı oldukları Meslek Komiteleri ile Yönetim Kurulumuza iletmelerini bekliyoruz. Üyelerimizden sizlere iletilen her türlü olumlu ve olumsuz görüşleri hep birlikte konuşarak alternatif çözümler üreterek ortak çıkış noktaları bulmalıyız.” dedi.

Komite Başkanları toplantıda, sektörlerinde yaşanan sorunlarını ve görüş önerilerini gündeme getirerek, üyelerden gelen talep, şikayet ve proje önerilerini Komiteleri vasıtasıyla Yönetim Kuruluna iletmek üzere çalışacaklarını belirtmeleriyle aylık Meslek Komite Başkanları toplantısı sona erdi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum