Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO KURUMLARARASI VOLEYBOL TURNUVASINA GALİBİYETLE BAŞLADI

Çanakkale Barosu tarafından 14 Mart –04 Nisan 2019 tarihleri arasında organize edilen “2019 Kurumlar Arası Bay-Bayan Karma Voleybol Turnuvası” başladı.

ÇTSO KURUMLARARASI VOLEYBOL TURNUVASINA GALİBİYETLE BAŞLADI
15 Mart 2019 - 16:59

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çanakkale Baro Başkanlığı, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, Çanakkale Liman Başkanlığı, Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD), Kepez Belediyesi, SGK İl Müdürlüğü, 116 Jandarma Alay Komutanlığı ve Odamızın yer aldığı turnuva 14 Mart 2019 Perşembe günü ÇOMÜ Terzioğlu Hasan Mevsuf Spor tesislerinde oynanan maçlarla başladı.

ÇTSO Karma Voleybol takımı, turnuvanın ilk gününde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile yaptığı maçı 3-0 kazandı. Turnuvanın aynı gün oynanan maçında ÇATOD, Liman başkanlığı ile oynadığı maçı kazanarak ÇTSO Voleybol takımının rakibi oldu.

“KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINA TÜM ÜYELERİMİZİ DAVET EDİYORUZ.”

Turnuva hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Bu tip organizasyonlar Kurumlar arasında iletişim ve diyaloğun arttırılmasını sağlıyor. Karşılaşmalar keyifli, eğlenceli ve centilmence geçiyor. Tüm üyelerimizi; aileleriyle beraber maçlara gelerek Takımımıza destek vermeye bekliyoruz. Burada maçlar kadar iyi vakit geçirmek, kaynaşmak ve yoğun iş temposundan biraz uzaklaşmak da önemli.” diyerek, Oda üyelerini ÇOMÜ Terzioğlu Hasan Mevsuf Spor salonunda 19 Mart 2019 tarihinde saat 20.00’de ÇATOD ile gerçekleştirilecek maça davet etti.   

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum