Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO, KOSGEB TEMSİLCİLİK OFİSİ KURDU

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde bulunan hizmet binasında “KOSGEB Temsilcilik Ofisi” kurdu.

ÇTSO, KOSGEB TEMSİLCİLİK OFİSİ KURDU
23 Şubat 2019 - 10:50

Çanakkale KOSGEB Müdürü Barış Alural, KOSGEB Uzmanları Nazım Tuhan ve Sedat Akay tarafından, KOSGEB Temsilcilik Ofisi için görevlendirilen ÇTSO Proje Uzmanı Gökhan Doğru’ya KOSGEB destekleri ve irtibat ofisinin görevleri hakkında bilgi verildi. Çanakkale KOSGEB Müdürlüğü hizmet binasından gerçekleştirilen görüşmede ayrıca, KOSGEB Uzmanı Sedat Akay tarafından, KOSGEB İrtibat Ofisi sisteme giriş ve KOSGEB tarafından verilen tüm destekler hakkında detaylı sunum ve bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

“ÜYELERİMİZ, KOSGEB TEMSİLCİLİK OFİSİ İLE KOSGEB TARAFINDAN SAĞLANAN TÜM DESTEK VE BAŞVURU SÜREÇLERİ HAKKINDA ODAMIZDAN BİLGİ ALABİLECEK”

ÇTSO KOSGEB İrtibat Ofisi hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Odamız ile KOSGEB arasında sağlanan işbirliği sonucunda, Odamızın hizmet binasında KOSGEB Temsilcilik Ofisi kurduk. Bu sayede tüm üyelerimiz KOSGEB tarafından sağlanan tüm destek ve başvuru süreçleri hakkında Odamızdan da bilgi alabilecek.

“GELENEKSEL VE İLERİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM SERTİFİKALARI YAKIN BİR TARİHTEN SONRA E-DEVLET ÜZERİNDEN ONLİNE ALINABİLECEK”

KOSGEB destekleri hakkında bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Girişimcilik desteklerinin, Geleneksel Girişimci Desteği ve İleri Girişimci Desteği olarak yapılacak işe ve teknoloji düzeyine göre sınıflandırıldığına dikkat çekerek, Girişimcilik Sertifikalarının yakın bir tarihten itibaren E-Devlet sistemi üzerinde alınabileceğini söyledi. Semizoğlu, KOSGEB desteklerinin kapsamının her geçen gün genişlediğini ve güncellendiğini belirterek Oda üyelerinin bu kaynaklara daha fazla ve hızlı bir şekilde ulaşmaları için Yönetim Kurulu olarak her türlü desteğin verilmeye devam edeceğini ifade ederek, Oda üyelerinin KOSGEB ile ilgili her türlü bilgi için kendileri ile irtibata geçebilirler dedi.

 

               

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum