Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO KONGRE FUAR MERKEZİ'NDE PEYNİR HELVASI ÜRETİCİLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

31 Temmuz 2019 Çarşamba günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde peynir helvası üreticileri ile toplantı yapıldı.

ÇTSO KONGRE FUAR MERKEZİ'NDE PEYNİR HELVASI ÜRETİCİLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI
01 Ağustos 2019 - 17:14

Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Babalık Gıda Ltd. Şti’ni temsilen Gültekin Hüsmenoğlu, Çanakkale Helvacısı sahibi Kadir Yaşar, Truva Süt Ürünleri Ltd. Şti. sahibi Hasan Sezer, Sami Hüsmenoğlu-Hüsmenoğlu -Babalığın Torunları İşletmesini temsilen Cahit Hüsmenoğlu, Uludağoğulları Gıda Ltd.Şti sahibi Gökhan Uludağ ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, peynir helvası üreticisi bir üyemizin talebi üzerine düzenlenen toplantıya katılan üyelere teşekkür ederek : “ Peynir Helvası Çanakkale ile özdeşleşen, marka değeri yüksek bir tatlımız. Peynir helvası üreten üyelerimiz ise çok az. Bu durumu birlikte hareket etme, ortak karar alma yönünden avantaj olarak değerlendirmeliyiz. Coğrafi işaret çalışması için de bir an önce başlamalısınız. Siz birlikte olursanız birlikte hareket edersiniz bu çalışmayı biz de destekleriz.”dedi.

Toplantıya katılan üyeler, peynir helvasının zahmetli ve riskli bir ürün olduğunu belirterek önceden bir kg baklava ile eşit olan fiyatının şimdi baklavanın altında olduğunu, Çanakkale’nin tanıtımı için çok önemli olan bu ürünün desteklenmesi gerektiğini ifade ederek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası  ev sahipliğinde daha sık bir araya geleceklerini belirttiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum