Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağlak’ın yürüttüğü ‘Araştırma Projesi’ dersi kapsamında Çanakkale’nin Yenice İlçesi Taban Köyü’ndeki İlköğretim Okulunda Gökkuşağı Çocukları Okul Boyama Sosyal Sorumluluk Projesi’ni gerçekleştirdi.

06 Mayıs 2019 - 12:14

Gökkuşağı Çocukları Okul Boyama Sosyal Sorumluluk projesine, İlçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Baykal, Şube Müdürü Murat Özkan,Yenice Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Murat İldirir, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur Bayram, ile öğrenciler katıldı.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencilerinin gerçekleştirdiği projede ihtiyacı olan  köy okulunun duvarları boyanarak,  hem okula katkı sağlamayı hem de  köy okulundaki minik öğrencilerle bir araya gelme amacıyla Yenice İlçesine bağlı  Taban Köyündeki Taban İlköğretim Okulu boyanarak resimlerle renklendirildi.

Okulun çevresinde alçı ve sıvaları temizleyerek boyayama yapıldı.

Tüm okulun çevresi ve Atatürk büstü boyanarak okul duvarlarına başta gökkuşağı olmak üzere minik öğrencilerin ilgisini çekebilecek resimlerle süslendi. Projeye katılanlar , başta Taban Köyü Halkı olmak üzere sponsor olan kişi ve kurumlara teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum