Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ 92 ÜNİVERSİTE BAŞKANINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Öğrenci Konseyi tarafından Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen 92 üniversitenin Öğrenci Konsey Başkanlarının katılım sağladı etkinlikler üç gün sürdü.

ÇOMÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ 92 ÜNİVERSİTE BAŞKANINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
21 Mart 2019 - 10:17

Etkinliğin ilk gününde Bayramiç Mehmet Akif Ersoy evine ve Troya Müzesine gezi gerçekleştirildi, akşam yemeğinde Çanakkale Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu ve Rektör Prof.Dr. Yücel Acer ile bir araya gelindi

Etkinliğin ikinci gününde ise  Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yılında Gelibolu yarımadasında Şehitliklere ziyaret gerçekleştirildi, akşam yemeğinde Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Çanakkale Valisi Orhan TAVLI, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve Rektör Prof.Dr.Yücel ACER ile bir araya gelindi.

Etkinliğin üçüncü ve son günün de 18 Mart Törenleri kapsamında gerçekleştirile Şehitler Abidesindeki törene katılım sağlanıp Törende, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile bir araya gelinip, 92 üniversiteyi temsilen ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen UYSAL Cumhurbaşkanımıza hediye takdimini gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum