Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ AİLESİ KURUM İÇİ BAYRAMLAŞMADA BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) akademik ve idari personeli Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurum içi bayramlaşmada bir araya geldi.

ÇOMÜ AİLESİ KURUM İÇİ BAYRAMLAŞMADA BİR ARAYA GELDİ
14 Haziran 2019 - 10:54

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın yanı sıra ÇOMÜ’lü idarecilerin de katıldığı bayramlaşmada personel ile tek tek bayramlaşan Rektör Murat; bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ÇOMÜ’de aile havasının oluştuğu bir kurum kültürünün gelişmesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Sedat Murat şunları aktardı:

“Bayramlar kaynaşma vesilesidir. Bu vesile ile ÇOMÜ ailesiyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. İnsanoğlu ömrünün büyük bir kısmını okullarda geçirir, akademisyenler ise neredeyse ömrünün tamamını. İş hayatına başladıktan sonra zamanımızı ailelerimizle geçirdiğimizden daha fazla çalıştığımız yerlerde geçiriyoruz. Dolayısıyla bu kurumlar bizim aile ocağımızdır. Bu aileye çok değer veriyoruz. Ailemizin daha çok büyüyerek sağlam bir şekilde devam etmesi bizim önemli bir hedefimizdir. ÇOMÜ’nün herkes için, mensubu olmaktan iftihar edeceği ve gelmek için can atacağı bir yer olmasını arzu ediyorum.

ÇOMÜ’de işçisinden memuruna, akademisyeninden, öğrencisine, idarecisine herkes bu ailenin bir mensubudur. Bizim için akademik kadrolar kadar idari ve teknik kadrolar da önemlidir. Bu çorbada herkesin mutlaka bir katkısı vardır. Her ne katkı sağlanıyorsa bizim için kutsaldır. Ben katkı sağlayan, emeğini ortaya koyan, değer üreten, insanları seven, kurumunu seven, birlik beraberlikle bir aile havası içerisinde bu çalışmaları yürüten herkese en kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum.”

Bayramlaşma, ikram ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum