Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN BOL VE KAZANÇLI BİR YIL OLSUN"

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, belediye meclis üyeleri ile birlikte dünya çiftçiler günü olması nedeniyle ilçe ziraat odasını ziyaret etti.

14 Mayıs 2019 - 13:10

İlçe Ziraat odası başkanı İsmail Sevim, belediye başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye meclis üyelerinden Derya Doğan, Muhsin Orhan ve Beyti Doğan’ı kapıda karşıladı.

Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Tüm Çiftçilerimizin  günü kutlu olsun ve  bol ve kazançlı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Çiftçilerimizi en iyi bilenlerdenim bende bir çiftçiyim geçmiş yıllardan ziraat odası başkanlığı yaptım kolay değil bir yıl adeta bir çocuk gibi bakıyorsunuz meyvelere Allah yardımcınız olsun. Bu gün dünya çiftçiler günü olması nedeniyle ziraat odasını ziyaret ediyoruz tüm çiftçilerimizin çiftçiler günü kutlu olsun. Elbette çiftçi kardeşlerimiz ve üreticilerimizin sorunlarını biliyoruz bizde kendi çapımızda ziraat odamız ile görüşerek her türlü imkanımızı kullanmaya çalışıyoruz tüm çiftçilerimizin gününü kutluyor oda başkanımızda bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: Lapseki Tv

YORUMLAR

  • 0 Yorum