Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇEMLİSDER 14. BİRLİK BERABERLİK VE BULUŞMASI MUHTEŞEM OLDU

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları derneği 14. geleneksel "Birlik beraberlik ve Dayanışma" gecesinde bir araya geldi.

25 Mart 2019 - 13:44

Dernek Başkanı Ahmet Özel'in yapığı açılış konuşmasından sonra, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuşma yaparak, "Meslek lisesinin marka olduğunu ve ardından derneğinde markalaştığını, bu örgütlü gücümüzün önemini dile getirdi. Derneğimizin kuruluşundan bu güne olan çaba ve gayreti, gördüğünü ve istediğiniz her türlü desteği verdik vermeye devam etmeliyiz, çünkü siz disiplin içinde çok çalışıyorsunuz" diyerek, konuşmasını tamamladı.

Emekli Öğretmen Mustafa Topaloğlu’nun kendi yazdığı umut ve görev hatırlatan duygu yüklü şiirinden sonra okulun ilk mezunlarından 1951 yılı mezunu ve 85 yaşındaki Ali Küpeli'ye tüm mezunlar adına dernek başkanı çiçek verdi.

Gecenin finali her zaman olduğu gibi 10. Yıl marşı Türk Bayrakları ve derneğin bayrakları ile hep birlikte coşkuyla söylendi. Derneğin bir başka “Birlik Beraberlik ve Dayanışma” gecesinde ve etkinliklerinde görüşmek üzere denilerek program sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum