Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇASİAD YÖNETİM KURULU ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri; Orkun Yalman, Mustafa K.Ertuğrul, Fahri Karapınar, A.Burak Kunt ve Özge Aretlik bir takım ziyaretlerde bulundular.

ÇASİAD YÖNETİM KURULU ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
25 Temmuz 2019 - 14:53

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan zaman ayırıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Çanakkale bizim için çok önemli. Hiç bir gündem maddesi olmasa bile iş dünyası bir araya gelip koordinasyon içerisinde olmalı. Üniversite ve İş Dünyası ile oturup geleceği planlamamız lazım diyerek projelerinden ve çalışmalarından bahsetti. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran Çanakkale tarihi alanları, doğal ve zengin bitki örtüsü, eşsiz doğal güzelliklerine rağmen hak ettiğinden daha az keşfedilmiş bir şehir. Ancak Çanakkale önümüzdeki dönemde  daha çok konuşulacak bir yer haline geliyor. Özellikle Biga çevresinin ülkenin yeni sanayi bölgesi olacağı beklentisi hakim. Bu kapsamda şehrimizi güzelleştirmek, daha yaşanılır kılmak, doğru adımlar atarak kendimize ve şehrimize katkı sağlamak için bu şehrin paydaşları olarak ortak noktada buluşacağımıza inanıyoruz diyerek Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini sundu ve başarılar diledi.

Biga ziyareti kapsamında, Çavuşköylü Mobilya sahibi ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Karapınar ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulunu Biga'daki iş yerinde ağırladı. Mağazayı gezdirerek mobilya sektörü ve ürünler hakkında bilgiler verdi.

ÇASİAD Yönetim Kurulu ardından Ercem Mobilya Sahibi ve ÇASİAD Üyesi Cem Durgun'u Çan'daki fabrikasında ziyaret etti. ÇASİAD Üyesi Cem Durgun misafirlerine fabrikayı gezdirerek, bilgiler verdi. ÇASİAD Yönetim Kurulu fabrikanın üretim sistemini ve ürünleri inceledi. Mobilyaların üretim aşamasında sadece kadınların çalıştığını gören ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, fabrikanın üretim hatlarında Çan bölgesinde bulunan kadınlara istihdam yaratarak aile ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlayan ÇASİAD Üyesi Cem Durgun'a teşekkür etti.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu sırasıyla Çan Belediye Başkan'ı Bülent Öz'ü ve Bayramiç Belediye Başkan'ı Mert Uygun'u makamlarında ziyaret etti. Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin sıcak bir sohbetin yaşandığı ziyaretlerde, dernek  çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Semih Başaran gelecek dönemlerde yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine de istişarelerde bulundu.  Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden ziyarette ÇASİAD Başkan Semih Başaran, Çan ve Bayramiç Belediye Başkanlarına hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum