Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇASİAD 27. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği 27.Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.Toplantıya eski başkan Erdal Akarsu da katıldı.

08 Şubat 2019 - 12:53 - Güncelleme: 08 Şubat 2019 - 13:16

Çasiad Başkanı Semih Başaran'ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıda yapılan oylamayla eski başkan Erdal Akarsu Divan Başkanlığına seçildi.

Divan konuşmasını gerçekleştiren  Erdal Akarsu yaptığı açıklamada; "Eski dönem başkanı olarak Divan Başkanlığına seçildik.Bu işler artık böyle. Sonuçta başkanımızın dediği gibi, 2019 yılını hep hayırlı olsun temennileriyle başlanıyor ama malesef bir gerçek ki iş adamları olarak her sektörde ekonomik anlamda bazı sıkıntılar var bu bir gerçek. Bu noktada biz iş adamları olarak sorunlarımızı dile getirmek, birlik olmak ve sıkıntıları anlatmak adına, beraber hareket etmek ve mücadele etmek zorundayız" dedi.

Erdal Akarsu'nun yaptığı Divan konuşmasının ardından Saygı Duruşunda bulunuldu. Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği 27.Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve 2018 Gelir Bütçesinin açıklanmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum