Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANKKALE BAROSUNDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Ülkemiz tarihinin en önemli dönüm noktalarından birinin, Türkiye Devleti’nin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu bu özel günün 99. yılını, Çanakkale Barosu olarak kutluyoruz.

ÇANKKALE BAROSUNDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
22 Nisan 2019 - 12:56

23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Atatürk ve yol arkadaşlarının ortaya koyduğu irade ve inanç, kurtuluşun ve kuruluşun müjdecisi olmuştur. Bu tarih, halkın kendi iradesiyle, kendi idaresini belirlemesinde ve hukuk devleti yolunda atılmış önemli bir adımdır.

Atamızın, çocuklara armağan ettiği bu büyük gün, herkesin malumu olduğu üzere dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Fakat bugün ülkemizde ve dünyamızda birçok çocuğun özgürlüklerinden, eğitimlerinden, ekonomik rahatlıktan yoksun olduğu ve çocuklarımıza layık bir dünyanın olmadığı da görülmektedir.

Çanakkale’nin Avukatları olarak, yarınlarımızın ve geleceğimizin sahibi olan çocuklarımızın Bayramlarını kutluyor, bayram tadından günler geçirmelerini kalpten diliyorum.

 

Çanakkale Barosu olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında Ulu Önder Atatürk'ün ilke ve devrimlerine sahip çıkarak, ülkemizin geleceği için aynı kararlılıkla, yorulmadan yürümeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve ilk meclisin milletvekillerini saygı ve şükranla anıyor, hepimizin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyorum.

 

                                                                                       Av. Bülent ŞARLAN

                                                                                  Çanakkale Barosu Başkanı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum