Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı, Siyasal Bilgiler Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
25 Temmuz 2019 - 11:27

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden’in katıldığı toplantıda Yüksekokul Müdürü Vekili Prof. Dr. Fatma Çolakoğlu öğretim üyelerinin akademik performansları, proje sayıları ve yayınlar ile birimlerin faaliyetlerine dair bilgilendirmelerde bulunduğu sunumunda Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun fakülte olma hedefine hızla ilerlediğini paylaştı.

Toplantıda söz alan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, yüksekokulun fakülte olma hedefini desteklediğini ifade ederek başladığı konuşmasında şunları aktardı:

ÖĞRENCİLERİN GİRİŞİMCİLİK YÖNLERİNİ GELİŞTİRELİM

Biz hocalar olarak öğrencilerimiz bizim velinimetimizdir. Öğrenci odaklı yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Onları hep birlikte çalışarak çok yönlü yetiştirmeliyiz. Girişimcilik yönlerini geliştirerek yeni teknolojilerle donatmalıyız. Onlar bizim geleceğimiz. Öğrencilerimizi araştırmaya ve düşünmeye sevk etmeliyiz.

İNSANİ VE AHLAKİ DEĞERLERİ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ

Bölümlerde huzursuzluk istemiyorum. Dünyayı sadece mevzuatla ya da yönetmelikle yönetemezsiniz. Bizim hedefimiz insani ve ahlaki değerleri ön plana çıkararak huzur ortamı var etmek. Herkesle kucaklaşacağız. Hiçbir yerde mobbinge izin vermeyeceğiz.

MEZUNLARIMIZLA İLETİŞİMİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Biliyorsunuz ki artık mezun takip sistemi uluslararası değerlendirmelerde dikkate alınıyor. Üniversitemiz mezunlarıyla ilişkilerimizi önemsiyoruz. Kuracağımız bu birliktelikle kurumsal aidiyet duygusunu oluşturacağız.

ARAŞTIRMA ÜNİVERSİTESİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Her büyük şey bir rüyayla başlar. Hedefimizi büyük tutacağız. Sonra hedefimize odaklanıp çok çalışacağız. Bu büyük iddiayı gerçekleştirebilmek için elbirliğiyle hareket edeceğiz. Projeler ve yayınlara ağırlık vereceğiz. Potansiyelimizi bir tık yükselterek araştırmalara odaklanacağız.

Rektör Murat’ın konuşmasının ardından toplantı, soru cevap bölümüyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum