Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanları toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu başkanlığında toplandı.

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
14 Mart 2019 - 15:53

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal’ın bulunduğu toplantıya, 4. Komite Başkanı Erdinç Üzden, 5. Komite Başkanı Emre Altındal, 7. Komite Başkanı Ersin Vural, 8. Komite Başkanı Kaan Şavlı, 9. Komite Başkanı Yasin Başaran, 11. Komite Başkanı Ercan Döner, 12. Komite Başkanı M.Ali Uzkuç, 13. Komite Başkanı Mehmet Uz, 14. Komite Başkanı Sezer Güner, 15. Komite Başkanı İlhami Gezici, 16. Komite Başkanı Armağan Aydeğer, 19. Komite Başkanı Özgür Erbil, 20. Komite Başkanı Faruk Kartal, 21. Komite Başkanı Hüseyin Şen katıldılar.

Sektör sorunları ve genel ekonomik olayların görüşüldüğü Komite Başkanları toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu toplantıya katılan Komite Başkanlarına teşekkür ederek : " Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası siyaset üstü bir kurumdur. Bizler mesleki faaliyetlerin kolaylaştırılması, iş dünyasının önünün açılması için çalışıyoruz, lobicilik yapıyoruz. Komitelerimizden, üyelerimizden alınan görüşler üzerine stratejik planımız doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. İstihdam Seferberliği 2019 Programından tüm üyelerimizin faydalanmasını istiyoruz. İlimizin gelişmesini, büyümesini ve refah seviyesini arttırmak için çok daha fazla çalışmalı ve yeni fikirler üretmeliyiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum