Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÇAN'DA RESMİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Borsa Heyeti tarafından, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar ve Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’e ziyaretler gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÇAN'DA RESMİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ
28 Mayıs 2019 - 15:34

Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti 27 Mayıs Pazartesi günü Çan’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Söz konusu ziyaretlere, Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyesi Vayit Tüzgen ve Genel Sekreter Sevcan Elver katılım sağladı.

Borsa Heyeti tarafından, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar ve Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’e ziyaretler gerçekleştirildi.

ÇTB HEYETİ ÇAN KAYMAKAMI MUSTAFA GÜRDAL’I ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyesi Vayit Tüzgen ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan ÇTB Heyeti, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Ekonomisi, ülke ekonomisi ve Dünya ticaretinin görüşüldüğü ziyarette üretimin önemine değinildi.

E ticaretin önemi ve Firmaların Dijital dönüşüme, değişime uyum sağlamaları, değişime ayak uydurmaları gerektiği üzerinde duruldu.

Çanakkale Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında Kaymakam Gürdal'a bilgiler veren Başkan Kaya Üzen, "Çanakkale Ticaret Borsası olarak üyelerimiz ve firmalarımızın sürekli gelişimlerini sağlayacak projeler üretiyoruz. Onların değişimi, büyümesi ne kadar çok olursa kentimizde bu büyümeden o denli faydalanacaktır.

Bölge tarım ve hayvancılığının kalkınmasına yönelik projeleri de hayata geçirmek içinde çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Üzen, Çanakkale Ticaret Borsası olarak her ilçemizi olduğu gibi Çan İlçemizi çok önemsiyoruz. Üyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında Ticaret Borsası olarak her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, “Sorunları hepimiz biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ben değil de biz konuşup, değişim olursa ben ne kadar etkilenirim diye bakmayıp ülkem ne menfaat sağlar diye bakılması lazım” dedi.

Üzen ayrıca, Üç, beş yıllık projelerini ortaya koyan Zincir marketler karşısında Yerel firmaların, esnafların ayakta kalmaları için farkındalık yaratmaları gerektiği ve birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini vurguladı.

Meclis Başkanı Abdullah Deniz “Sayın Kaymakamım Çanakkale Ticaret Borsası olarak ana misyonumuz ekonomimizin büyümesi ve üyelerimizin rekabet güçlerinin artırılması, ülkemizin iş ve yatırım ortamının iyileştirilmesidir. Çan ilçemizde hayvancılık yaygındır. Çanakkale Ticaret Borsası olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şurada görüştüğümüz zaman her insan başına bir küçükbaş hayvan projesini söyledi. Bizde Ticaret Borsası olarak küçükbaş ihtisas OSB konusunda çalışmalarımıza başladık. Ayrıca Seracılık ile ilgili İPARD ın ciddi destekleri var. İlimizde çiçekçiliğin seracılığın yaygınlaştırılması ile ilgili bayramdan sonra heyetimiz ile birlikte Antalya’ya bir teknik heyet ziyareti planladık. Bu konuda çalışmalarımızı yürütmekteyiz” dedi.

Kaymakam Mustafa Gürdal Çanakkale Ticaret Borsası Heyetinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti.

ÇTB HEYETİ ÇAN BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT ÖZ’Ü ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyesi Vayit Tüzgen ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan

ÇTB Heyeti, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Meclis Başkanı Abdullah Deniz, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Çan Halkının teveccühü ve desteğini alarak Çan Belediye Başkanı olarak seçilen Bülent Öz’ü tebrik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen “Sayın Belediye Başkanım, ekibiniz ile birlikte Çan’da güzel bir belediyecilik örneği ortaya koyacağınıza yürekten inanıyoruz. Çanakkale Ticaret Borsası olarak Çan’ımızın gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmada sizlere imkânlarımız ölçüsünde ve vizyonumuz doğrultusunda destek vermeye hazırız” dedi.

Ülke ekonomisi ve Çan iş dünyası hakkında görüşmelerin yapıldığı ziyarette Çan Belediyesinin kısa ve orta vadeli dönemde ilçenin gelişmesine katkı sağlamak üzere hayata gerçekleştirmesi düşünülen projeler ve yatırım planları hakkında görüşüldü.

Belediye Başkanı Bülent Öz “Canımız Çan’ımız” sloganımız Çanımızı her türlü ileri götürmek anlamında bunun için her türlü göreve hazırız. Çalışmalarımızı da özveri ile bu doğrultuda yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Ticaret Borsamızı önemsiyoruz. Borsamız ile birlikte koordineli bir çalışma içerisinde olacağız”.dedi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Bülent Öz nazik ziyaretlerinden dolayı Çanakkale Ticaret Borsası heyetine  teşekkür etti.

ÇTB HEYETİ ÇAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ CENGİZ AKPINAR’I ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyesi Vayit Tüzgen ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan

ÇTB Heyeti, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar’ı ziyaret etti.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen “Çan’ımız, huzurlu bir ilçe Ekonomisiyle birlikte her anlamda gelişmiş ve gelişmeye açık olan ilçemizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek ve daha iyi standartlara taşımak da hepimizin görevi. Çanakkale Ticaret Borsası olarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile diyalog içinde olmaya, Çan için faydalı olacak projelerde fikir alışverişinde bulunmaya her zaman önem veriyoruz.” dedi

İlçedeki ekonomik faaliyetlerin genel yapısı ve gelişimi ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyarette, Meclis Başkanı Abdullah Deniz de “Sayın Müdürümüze sürdürdüğü tüm özverili çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Bizler de hizmet için buradayız. Çan’ımıza her türlü katkıyı sağlamak için her zaman sizlere desteğe hazırız. Çan’ımızın gelişmesi, huzuru ve refahı için ne gerekiyorsa biz orada varız. ” dedi.

Çanakkale Ticaret Borsası heyetinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, Çanakkale Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum