Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE SGK VE İŞKUR İL MÜDÜRLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

Çanakkale SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Şube Müdürü Ayça Çakmak ile İş ve Meslek Danışmanı Şeyda Topuz’dan oluşan heyet ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı’nı ziyaret etti.

ÇANAKKALE SGK VE İŞKUR İL MÜDÜRLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ
07 Şubat 2019 - 13:39

Çarşamba günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na 7143 sayılı Yapılandırma Kanunu ile ilgili bilgi veren yetkililer, Oda üyelerinin bu yasadan faydalanmaları amacıyla bilgilendirme faaliyeti yapabileceklerini ifade ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu, bilgilendirme ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 7143 sayılı Yapılandırma Kanunu’ndan mümkün olduğunca fazla üyemizin yararlanması için her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti ve “Üyelerimizin, Devletimizin sağladığı her türlü destek ve teşvikten azami ölçüde faydalanmasını istiyoruz. Mevzuatla ilgili güncel gelişmeleri düzenli bilgilendirmeler ile duyuruyoruz. Yapılandırma ödeme sürelerinin uzatılması, SGK prim tutarlarına uygulanan indirimler, teşvikler, kısa çalışma ödeneği, işbaşı eğitim programı destekleri ile ilgili de iki Kurumumuz işbirliği ile önümüzdeki hafta bir bilgilendirme toplantısı düzenleyelim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum