Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Çanakkale Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı'nın katılımıyla Çanakkale Yerel Basınında görevli basın çalışanları , İnternet, Görsel , Yazılı Medya ve Ulusal Basın temsilcileri ile kahvaltılı değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

12 Şubat 2019 - 16:13

Gerçekleştirilen değerlendirme ve bilgilendirme taplantısına Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ufuk Tali, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Sinem Topakoğlu , Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Behçet Varışlı , Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz , Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr.Aysun Canbek , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr. Ümmühan Kahyaoğlu, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan yardımcısı Gülhan Akar , Tsm Başkanı Dr. Hanifi Kaplan'ın da bulunduğu toplantıda, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz bir sunum gerçekleştirdi.

2018 yılında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Sağlık Müdürü Taşçı , 2018 yılında başlatılan, sonuçlanan ve halen devam eden projeler ve sağlık yatırımları ile ilgili de geniş bilgiler sunarak; 2019 yılında hali hazırda yürütülen çalışmalara yeni projelerin de ekleneceğini belirterek basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum