Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE GAZİ EVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ TAMAMLANIYOR

Vali Orhan TAVLI, İçişleri Bakanlığı tarafından arsası verilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ödeneği tahsis edilen ve İl Özel İdaresi tarafından Barbaros Mahallesi Dardanel Spor Tesislerinin yanında yapımına başlanan Çanakkale Gazi Evi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇANAKKALE GAZİ EVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ TAMAMLANIYOR
24 Mayıs 2019 - 10:35

 Vali Orhan TAVLI’ nın Çanakkale Gazi Evi incelemelerinde; Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da bulundu. 

 Çanakkale Gazi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Orhan TAVLI’ya,  Vali Yardımcısı-Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü tarafından bilgi verildi.  

 4.500 M2 inşaat alanına sahip 13.035.417, 00 TL proje bedelli Çanakkale Gazi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi standartları yüksek, boğaz manzaralı, 40 odalı,  restoran ve kafeteryası olacak biçimde planlandı.

 Türkiye’ nin diğer illerinden şehitliklerimizi ziyaret etmek üzere ilimize gelen gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın çok rahat ve konforlu bir ortamda kalmaları için Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezini Çanakkale’mize kazandırdıklarından dolayı Çanakkale Valiliği olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza ve İçişleri Bakanlığımıza şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum