Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇANAKKALE E-TİCARET İLE KALKINIYOR " PROJESİNE GMKA'DAN DESTEK

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı Kapsamında desteklediği Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Çanakkale e-Ticaret ile Kalkınıyor ” isimli projesi kapsamında tamamlanan laboratuvarların açılış programı Vali Orhan TAVLI’nın katılımıyla yapıldı.

"ÇANAKKALE E-TİCARET İLE KALKINIYOR " PROJESİNE GMKA'DAN DESTEK
01 Haziran 2019 - 11:29

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okumasıyla başlayan programda Vali Orhan TAVLI, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Birgül Uyar Sarı tarafından birer konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Orhan TAVLI, GMKA desteği ile kurulan Bilgisayar Laboratuvarı, Büro Yönetimi Alanı Uygulama Atölyesi, Pazarlama Uygulama Atölyesi ve 3 Boyutlu Fotoğraf Atölyelerinin eğitime hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere plaket verdi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı Kapsamında 342.923, 13 TL destek alan “Çanakkale e-Ticaret ile Kalkınıyor ” projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan Bilgisayar Laboratuvarı, Büro Yönetimi Alanı Uygulama Atölyesi, Pazarlama Uygulama Atölyesi ve 3 Boyutlu Fotoğraf Atölyelerinin açılışı Vali Orhan TAVLI tarafından gerçekleştirildi.

Açılış programının ardından proje sınıflarını ziyaret eden Vali Orhan TAVLI, öğretmenlerle bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel eğitim sınıfı gezerek öğrenciler bir araya gelen Vali Orhan TAVLI, Özel Eğitim sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve el işi çalışmaları sergisini gezdi.

Program sonunda Vali Orhan TAVLI, öğretmenlerle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum