Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇANAKKALE'DE KAZANMAK" İÇİN ÇALIŞANLARA KARŞILIK, "ÇANAKKALE'NİN KAZANMASI" İÇİN ÇALIŞMAK.

İyi Parti'nin geçen dönem Merkez ilçe ve il yönetim de çeşitli görevlerde bulunan Adnan Mecü ve toplu bir şekilde İyi partiden istifa eden Arkadaşlar ile birlikte hafta sonu kahvaltı programı ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.

"ÇANAKKALE'DE KAZANMAK" İÇİN ÇALIŞANLARA KARŞILIK, "ÇANAKKALE'NİN KAZANMASI" İÇİN ÇALIŞMAK.
04 Şubat 2019 - 11:10

Mecü; "Genel seçimlerde öncelik,  ülkenin bütününe verilir. Yerel seçimlerde ise yöre ve bölgeye... Herkes öncelikle ve doğrudan,  yaşadığı bölge ile yaşadığı yörenin sorunlardan olumsuz, avantajlarından ise olumlu etkilenir.

Bu nedenle, yaklaşan yerel seçimlerde, bireysel çıkarlarımızı değil,  yaşadığımız bölgenin yararını gözetmek önceliğimiz olmak zorundadır.

Bunun için kim ne yapabiliyorsa, nasıl yapabiliyorsa o yolu izleyerek en iyi sonucu yaratmaya çalışmalıdır.

Bizim elimizde bir toplum gücü var. Bir halk desteği var. Çanakkalemizin farklı kesimlerinin ortak beklenti ve ihtiyaçlarını temsil etme gücü var. Bu gücü yine Çanakkalemizin yararına kullanmalıyız ki hepimiz, hep birlikte kazanalım. Çanakkale kazansın.

Bunun için yapmamız gereken, kalkınma, gelişme, ilerleme, çağdaşlaşma, üretme, sahip olduklarımızı koruma ve değerlerimizi güçlendirme yolunda birbirimize destek vererek yükselmektir.

Yaşadığı yerde huzur, barış, refah, ekonomik güç, eğitim, sağlık ve kültür alanlarındaki imkanların bolluğu ve çeşitliliği, çevre ve doğal hayatın korunması gibi insani bir yaşamın tüm gereklerine sahip olma amacını paylaşan hepimiz birleşebiliriz.

Yaşadığımız yerde mutlu olmamızın tek yolu budur.

Bireysel çıkarlar, partisel kazançlar, bambaşka hesaplar için değil; ortak amacımız, ortak yerimiz, ortak yurdumuz Çanakkalemiz için kazanmalıyız. Çanakkalemiz kazanmalı. Ve biz, bunun için çalışanların yanında, bunun için çalışanlarla birlikte çalışacağız" dedi.

Yapılan kahvaltı programı sonrası küçük bir basın açıklaması yapan Adnan Mecü ve arkadaşları 31 Mart da yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi de birlik beraberlik mesajı verirken yapılacak olan Belediye başkanı seçimleri öncesi hangi Adaya destek olacaklarını söylemediler . Bakalım bundan sonra ki dönemde Hangi Belediye başkanı adayını destekleyecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum