Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE İL GENEL MECLİS BAŞKANLARI EĞİTİM SEMİNERİ

Vali Orhan TAVLI, İçişleri Bakanlığı Vilayetler Birliği Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Çanakkale Büyük Truva Otel’de gerçekleştirilen İl Genel Meclis Başkanları Eğitim Seminerine katıldı.

ÇANAKKALE'DE İL GENEL MECLİS BAŞKANLARI EĞİTİM SEMİNERİ
13 Temmuz 2019 - 11:23

İçişleri Bakanlığı Vilayetler Birliği Sürekli Eğitim Merkezi ile Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 35 ilden gelen İl Genel Meclis Başkanlarına yönelik Beton Yollar Eğitim Semineri açılış programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

İl Genel Meclis Başkanları Eğitim Seminerinde Vali Orhan TAVLI, Vilayetler Birliği Genel Sekreteri Şefik Aygöl, İl Genel Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Satılmış Gürbüz ve Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren tarafından birer konuşma yapıldı.

 

YAPILAN KONUŞMALARIN ARDINDAN TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPILDI.

08-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşen İl Genel Meclis Başkanları Eğitim Seminerinin 2.ci gününde İl Genel Meclis Başkanlarına Beton Yollar ve Bariyerler hakkında bilgi verilerek Kumkale köyünde uygulamalı olarak anlatıldı. Programın 3. Gününde Çanakkale Şehitlik Gezisi, Troya Ören Yeri ve Troya müzesi gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum