Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE BELEDİYESPOR'DA SÖZLEŞMELER İMZALANDI

Çanakkale Belediyespor Voleybol takımı yeni sporcularıyla sözleşme imzaladı.

20 Ağustos 2019 - 16:12 - Güncelleme: 20 Ağustos 2019 - 16:43

Alt yapıdan ve başka takımlardan belediyespor voleybol takımına gelen genç sporcular ile imzalanan toplu sözleşmeye Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediyespor eski Başkanı ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Oluşturulan yeni takımın bayramın 3. günü çalışmalarına başladığını belirten Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çetin yaptığı açıklamada; “Çanakkale Belediyespor Voleybol takımının imza töreni ve tanıtımını yapacağız, hem de sezonu da artık fiilen açmış olacağız. Gerçi takım bayramın 3. Gününde toplandı arkadaşlar ve yeni sezon için çalışmaya başladılar. Önümüzde 45-50 günlük bir çalışma süresi var haftaya çarşamba günü Ankara’da kura çekilecek yeni sezonun fikstürü için ondan sonrada daha sıkı bir şekilde sezona hazırlanıp umarım başarılı bir yıl geçireceğiz hep beraber. Bu sene takımımız birinci Lig’de oynayacak sultanlar liginde değiliz ama hedefimiz tekrar alıştığımız yere geri dönmek. Genç bir takım oluşturduk ve bu takımla iyi sonuçlar alacağımızı tahmin ediyoruz.” dedi.

Levent Çetin’in konuşmasının ardından konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; “Kadın Voleybol takımımız bizim göz bebeğimiz yıllardan beri çok mücadeleler yapıldı ve çok önemli yerlere gelindi ama sonuçta spor bu yani transferlerin denk gelmesi gelememesi o günkü şartlar hepsi alt alta geldiğinde başarılı olunuyor ama bazen de başarılı olunamaya biliyor ama bir tek şeyimiz var bizim biliyorsunuz prensibimiz diyelim buna oda bu takımımızın kentin gençlerine özellikle genç camiaya, kızlarımıza örnek bir takım olması. Takımdaki sporcularımızın kentteki bütün kızlarımıza ablalık yapması, onlara örnek olması. Davranışlarıyla, mücadeleleriyle, azimleriyle onun için anlamlı bu takım. Ben yıllarca büyük keyif alarak izledim ve destekledim. Bu takımın başarılı olacağına inanıyoruz ve bu takıma olan desteğimiz tam. Ben kazasız belasız sağlıklı bir sezon geçirmemizi diliyorum, hepinize başarılar diliyorum. Büyük bir umutla başarılı olacağınıza inanıyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediyespor Kadın Voleybol Takımının tanıtımı ve imza töreni yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum