Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE BAROSU ŞANLIURFA'DA

Çanakkale Barosu’nun Başkan ve Saymanı Şanlıurfa’da düzenlenen Baro Saymanları Toplantısına katıldı.

ÇANAKKALE BAROSU ŞANLIURFA'DA
02 Temmuz 2019 - 10:37

Türkiye Geneli Baro Saymanları Toplantısı Şanlıurfa Barosu’nun ev sahipliğinde 29-30 Haziran 2019 tarihinde düzenlendi. Toplantıya Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve Baro Saymanı Av. Hande Keskin Toprak katıldı.

Toplantı öncesi Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Abdullah Öncel ile görüşen Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Türkiye’de avukatların gündemde olan konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette misafirperverliklerinden dolayı Şanlıurfa Barosuna teşekkür edilerek günün anısına Çanakkale Barosu’nun armağanı takdim edildi. Baroların gündemindeki mali konuların masaya yatırıldığı buluşmada Türkiye’nin her ilinden gelen saymanlar görüş alışverişinde bulundu.

“ÇANAKKALE ve ŞANLIURFA BÜYÜK BİR MİRASIN SAHİBİ”

Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Abdullah Öncel ile yaptığı görüşmede 2019 Göbeklitepe Yılına da dikkat çekti.  Av. Şarlan “Göbeklitepe, 12 bin yıllık bir dünya ve insanlık mirası. Tarihin sıfır noktası sayılan bu antik kent, Türkiye’nin Dünya Miras Listesi’ndeki 18’inci varlığı. 2019’un Göbeklitepe Yılı olarak belirlenmesi kıymetlidir. 2018’de Troia Yılıdır. Troia’da tüm dünyanın gözbebeği olan eşsiz bir hazinedir. Troia Müzesi ile bu kıymet taçlandırılmıştır. Birbirini takip eden bu iki yıl ülkemiz adına büyük kazançtır. Dileğimiz Çanakkale’nin Göbeklitepe’yi, Şanlıurfa ve tüm Güneydoğu Anadolu’nun Troia’yı görmesidir.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum