Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çan Şoförler ve Otomobilciler Odasından Buluşturan Kahvaltı

Çan kamyoncu esnafı ve ilçe protokolü, 05 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu.

Çan Şoförler ve Otomobilciler Odasından Buluşturan Kahvaltı
06 Ekim 2018 - 13:18

Çan terminal kafeteryada gerçekleştirilen kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını yapan Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemali Ergin; “Bugün işçi öğrenci taşımacılığı yapan üyeler ve kamyoncu esnafı ile birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Burada hiç siyaset yok, Belediye başkanımız ve bizim gibi nakliyeci olan ilçe başkanımız var. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum afiyet olsun” dedi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu; “Burada kahvaltıda buluştuk, yeni yapılan Kalenakliyat yolu yanına sizlere bir lokal yapacağız. Hiçbir sıkıntımız yok, orada çay kahve içeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Kahvaltı programına Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, Çan STK Başkanları, öğrenci ve işçi şoförleri, Çan 58 nolu taşıyıcılar kooperatifi ve Kalenakliyat şoförleri katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum