Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN MYO'DA ŞİDDETSİZ İLETİŞİM KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen, Sosyal Hizmet Uzmanı Nigar Etizer Karacık’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Şiddetsiz İletişim’ konulu panel 27 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da Çan Meslek Yüksekokulu A-202 nolu salonda gerçekleştirildi.

ÇAN MYO'DA ŞİDDETSİZ İLETİŞİM KONULU PANEL DÜZENLENDİ
28 Mart 2019 - 14:20

İletişimin yaşamımız için önemli bir rol oynadığını, insanlar arası iletişimin doğru bir şekilde kurulabilmesi için nelere dikkat edileceğine değinen Karacık, iletişimin sadece sözle değil fiziksel olarak da kurabileceğinden bahsetti. İletişimle ilgili akılda akılıcı bir sunum yapan Karacık, öğrencilerle kısa oyunlar oynayarak her insanın iletişim kurmasının, algıladığı düşüncenin karşıya aktarmasındaki farklılığından bahsetti.

Çan MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba Korkmaz, Sosyal Hizmet Uzmanı Nigar Etizer Karacık’a katılımından dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Program sonunda öğrencilere katılım belgesi verildi. Sosyal Hizmet Uzmanı Nigar Etizer Karacık, Nisan ayında ‘Çalışma hukuku ve hakları’ konulu seminer için tekrar Çan’a geleceğini belirtti.

Söyleşiler serisini sene başında düzenleyen ve 4.sünü gerçekleştiren Çan MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba Korkmaz, her söyleşi için şehir dışından alanında uzman kişileri Çan’a getirterek, Çan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin kampus dışında kalmalarının eksikliğini bu şekilde tamamlamaya çalıştığını belirtti.

Söyleşiye, Çan MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba Korkmaz, Çan MYO Öğretim Görevlisi Zeynep Künelgin Akbaş, Çan MYO Sekreteri Gülşen Denizcan,  El Sanatları Bölümü ve Mimari Dekoratif Sanatlar programı öğrencileri ile 1. ve 2. Sınıf öğrencileri katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum