Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çan Halkı Mesire Alanına Akın Etti

Çan Belediye Başkanlığı tarafından yenilenen ve vatandaşların hizmetine sunulan Çan Belediyesi Mesire Alanı açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor.

Çan Halkı Mesire Alanına Akın Etti
29 Ekim 2018 - 14:47

Vatandaşları yeşille buluşturan projelerini bir bir hayata geçiren Çan Belediyesi ilçede uzun yıllar atıl durumda kalan mesire alanı sil baştan yenilemiş, vatandaşlara piknik yapma ve aileleriyle güzel vakit geçirme imkânı sunmuştu.

 

Mesire Alanı içerisine Mangal şömineler ve piknik masaları yerleştirilmesinin yanı sıra yürüyüş parkurlarının yenilendiği Mesire Alanında çocukların güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği oyun parkı kurulmuştu.Aileleri ile birlikte Çan Belediyesi Mesire Alanına gelen vatandaşlar bir yandan sosyal aktivite alanlarında doyasıya eğlenirken, diğer yandan da pikniklerini en güzel şekilde yapıyorlar.

 

Çan Belediyesi Mesire Alanına yoğun ilgi

İlçe dışına çıkmadan,şehir yaşamının yorucu karmaşasından uzaklaşmak isteyen daha ferah, yeşille iç içe Çan Belediyesi Mesire Alanında piknik yapma imkanı bulan vatandaşlar keyifli vakit geçiriyor.

 

Hafta içi ve hafta sonu yüzlerce insanı ağırlandığı Çan Belediyesi Mesire Alanını tercih eden vatandaşlariçerisinde mangal şöminesi, oturma bankları, yürüyüş parkurları ve sosyal alanları olan her şeyi düşünülmüş Çan Belediyesi Mesire alanını vatandaşlara sunan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür ettiklerini belirttiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum