Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çan'da Trafolara Belediye Eli

Çan’da elektrik dağıtımının yapıldığı trafolar Çan Halısı ve modern desenler ile boyanarak, temiz ve estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Çan'da Trafolara Belediye Eli
15 Ekim 2018 - 15:49

Çan Belediyesi ilçede bulunan elektrik trafolarını modern desenler ile boyayarak kentin havasına değişik bir renk katmaya başladı. İlçenin çeşitli yerlerinde bulunan elektrik trafoları Çan Halısı ve farklı desenler ile boyanarak daha estetik bir görünüm kazandı.

Çan Belediyesi El Sanatları Atölyesi usta öğreticileri ve öğrencilerince boyanan elektrik trafoları vatandaşların beğenisini kazandı.

Trafolar Sanat Eserine Dönüştü

İlçenin havasına değişik bir renk katan elektrik trafolarının boyanmasının halk tarafından da benimsendiğini belirten Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu :“Çanımızı güzelleştirmek adına elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz” dedi.

Çan’ın unutulmaya yüz tutmuş değerlerini ve sanatlarını yeniden canlandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Kuzu:“ Çan Halısı bizim yıllardır süren bir geleneğimiz, elektrik trafolarını da Çan Halısı ile boyayarak bu kıymetli değer için bir farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum