Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN'DA CHP PROJE VE ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Çan Belediye Başkan Adayı Öz'ün Proje Ve Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

ÇAN'DA CHP PROJE VE ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
04 Mart 2019 - 16:45 - Güncelleme: 04 Mart 2019 - 16:53

03 Mart Pazar günü akşam saat 20.00’da Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen CHP Çan Belediye Başkan Adayı Öz’ün proje ve aday tanıtım toplantısına, CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Terzialan Belde Başkan Adayı Feride Demirbaş, CHP Çan İlçe Başkanı Atilla Erbil, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, CHP Yönetimi ve çok sayıda çan halkı katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesinin ardından CHP Çan İlçe Başkanı Atilla Erbil’in konuşmasıyla başladı. Erbil, yaptığı konuşmada; “Bugün burada yaklaşan yerel seçimlerde, ilçemiz için örgütümüzün süzgecinden geçerek saptanmış adaylarımızın ve projelerinin tanıtımı üzere toplanmış bulunuyoruz. Sevgili dostlar, ilçemizde 10 yıla ulaşan AKP iktidarı, ilçemizi hızla geriye götürmüş durumdadır. Belediyemizin tüm kurumlarını ve imkânlarını, yine ilçemizin kalkınması için kullanılmasının yolu, sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağını ilçemizde dalgalandırmaktan geçiyor. Bizler adaylarımız, doğru ve gerçekçi sosyal politikalar ve bunları uygulayacak inançlı, kararlı kadrolarımız ile, belediyemizi güçlendirecek, ilçemizi hak ettiği mertebeye getireceğiz.

Bu inanç ve kararlılığımız ile ilçemizde partimiz, tüm unsurları ile birlik ve beraberlik içinde, kazanma azmi ve çalışkanlığını gösterecektir. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık ilçemizin, her zaman ve her koşulda yararına çalışarak, gerektiğinde her türlü fedakârlığı yaparak, hazır ve dinamik örgütlerimiz ile ilçemizde yerel seçimleri kazanacağız” dedi.

Erbil’in konuşmasının ardından Bülent Öz’le Mecliste sıra arkadaşlığı yapmış Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Öz’e desteklerini ileterek konuşmasına başladı. Erkek, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ı örnek göstererek, Çan’ında Biga gibi olması gerektiğini ifade etti.

Sunucunun konuşma yapması için Öz’ü davet ettiği salonda Bülent Öz sloganları atan yoğun katılım ayağa kalkarak alkış ve ıslıklarla Bülent Öz’e destek verdi. 5 dakika boyunca bitmeyen alkış ve coşku salonda sıcak bir ortam oluşturdu.

Öz yaptığı konuşmada; “İlçemiz çan, hoşgörüye, hakça bölüşmeye, birlik ve beraberlik içinde bütünleşmeye, daha da önemlisi şeffaf bir belediye yönetimine kavuşmalıdır diyerek, 31 Mart yerel seçimlerinde, ben ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte, sizlerin oylarıyla Çan Belediyesini gururla yöneteceğiz. Bizler parti ayrımı gözetmeden, eşit, kavgacı değil uzlaşıcı olmamız, kimseyi bir başkasından üstün görmememiz gerektiğini biliyoruz. Bugün Çanımızın adaletli, paylaşımcı ve liyakati esas alan bir yönetim anlayışına ihtiyacı olduğunu görüyoruz.

Değerli hemşerilerim, Şehr-i Emin olan Belediye Başkanının görevi, daha yaşanabilir ve huzurlu bir ilçe, yaşadığı insanların birlik ve beraberlik içinde olduğu mutlu bir kent yaratmaktır. Bu kutsal görev; özünde, şehrin en güvenilir insanı olmak demektir. Bir belediye başkanı kendisine güvenilerek emanet edilen makamda; şehri başarıyla temsil etmeyi, kentin kaynaklarını, halkın parasını, belediye bütçesini doğru ve yerinde kullanmayı, herkese eşit koşulda, adaletli, kardeşçe ve barış içinde yaşamayı görev bilmelidir.

Sizlerin desteği ve güveni ile seçildiğimde birlikte görevimizi emanet bileceğimize ve bu emanete sahip çıkacağımız bilinci ve kararlılığı ile çalışacağımıza söz veriyoruz. Çalışmalarımızdaki en temel ilke, bu emanetin gerçek sahibinin sizler olduğunu unutmadan, daha güzel bir Çan yaratmak, en önemlisi de hesap verebilir ve şeffaf belediyecilik inşa etmek olacaktır.

Şeffaf belediyecilik diyoruz, çünkü bugün Çan Belediyesinin bütçesinin nerelere harcandığını bilmiyoruz. 1 Nisan’da oylarınızla Belediye Başkanı seçildikten sonra tüm Çan halkının, kendi parasının kuruşu kuruşuna nerelere harcandığını bileceği bir süreci yaşayacağız.

Kıymetli hemşerilerim, işimiz gücümüz Çan diyerek, özverili belediye personelimiz ile birlikte yaptığımız her çalışmadan Çan’lı hemşerilerimiz gurur duyacak. Sizlerin oylarıyla bu onurlu görevi üstlendiğimizde, üreten ve büyüyen bir Çan için çok çalışacağız. Aile ekonomisinden, esnafımızın kazancına, gençlerimizin gelecek planlarından, yaşlılarımızın daha sağlıklı yaşamasına, yeni doğan bebeğimizden, okula giden çocuklarımıza kadar herkes el ele, kalp kalbe olacak ve hepimiz “biz birlikte başardık” diyeceğiz.

Güzel ÇANIMIZI birlikte yöneteceğiz. Hep söyledik, söylemeye devam edeceğiz ki; ADALETLİ olacağız. PAYLAŞIMCI olacağız. SADAKATLİ değil, LİYAKATİ esas alacağız.

Çanlı hemşerilerimin yanında olduğunu hissedeceği bir Belediye Başkanı istediğini biliyoruz. Bu anlayışıyla, kim hangi adaya oy verirse versin hiçbir siyasi fikir düşünce ayırt etmeden, herkesi kucaklayan anlayışla, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI olacağız.

31 Mart günü ben değil biz diyenler kazanacak. Çan değişecek ama biz değişmeyeceğiz. Bizi biz yapan değerlerimizden ödün vermeden gelişeceğiz. Kazanımlarımızı gururla gelecek nesillerimize anlatacağımız yarınlara birlikte erişeceğimize yürekten inanıyorum. Ve şuan itibariyle Çan’da değişim için geri sayımın başladığını ilan ederek, Martın sonu bahar diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Öz, konuşmasının ardından projelerinin tanıtımını yaptı. Program sonunda toplu fotoğraflar çekilerek, pilav ayran ikramı yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum