Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN BELEDİYESİNDEN MARKET VE PAZAR DENETİMİ

Çan Belediye Başkanı Kuzu, “Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine denetimlerimizi arttırdık.”

ÇAN BELEDİYESİNDEN MARKET VE PAZAR DENETİMİ
09 Ekim 2018 - 12:28

Çan Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler tarafından ilçe merkezinde gıda satışı yapan marketlere ve ilçede kurulan halk pazarında sebze ve meyve satışı yapan Pazar esnafına fiyat denetimi yapıldı.

 

Son zamanlarda sebze ve meyveler başta olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin fahiş fiyatlarda zamlanması üzerine Çan Belediyesi Zabıta Ekiplerince ilçe merkezindeki marketlere ve Pazar esnafına fahiş fiyat denetimi yapıldı.

 

Gerçekleşen denetimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, “Sevgili milletim, alışılmadık, görülmedik şekilde ürünlerde fiyat farkları varsa bunları hemen belediye zabıtalarına iletin. Fiyatlarda ciddi oynamalar varsa, hatta stoklar varsa, bunların stoklarını basmak ve milletimizin haklarını korumak devlet olarak görevimizdir” çağrısında bulunduğunu belirtti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine fiyat denetimleri arttırdıklarını ifade eden Başkan Kuzu:“ Vatandaşımızın en uygun fiyat koşullarında alışverişlerini yapması için bu tür denetimlerimize devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum