Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BÜLENT BÖREKÇİLİK 82.ŞUBESİNİ ÇANAKKALE'DE AÇTI

Bülent Börekçilik Cevatpaşa Mahallesi Fevzi Renda Sokak no: 4/2'de Anafartalar Kampüsü' yanında açılarak enfes böreğini Çanakkalelilerin damak zevkine sundu.

23 Ağustos 2019 - 16:04

Eskiden beri bilinen Adana Böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşıyan ve seri imalatına başlayarak Bülent Börekçilik, görkemli bir törenle 82. şubesini Çanakkale'de açtı.

Açılışın ardından açıklama yapan Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz bir açıklama yaparak ;"Bülent börekçiliği İstanbul Merkezden sonra Çanakkale'ye taşıdık. Bu lezzeti Çanakkale halkımıza da tattırmak istedik. Cevatpaşa mahallesi Fevzi Renda Sokak No 4/2 de hizmet veriyoruz" dedi.

Bülent börekçilik Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Tekin ise yaptığı açıklamada; "Bülent Börekçilik olarak Türkiye'nin pek çok noktasında hizmet vermeye devam ediyoruz. Şu anda Çanakkale'de 82. Şubemizi açtık. Adana usulü su böreğimizi yapıyoruz. Bu anlamda böreğimiz özel bir börek ve diğer su böreklerinden çok farklı. Tüm Çanakkale halkını bu özel böreğimizi tatmaları için buraya bekliyoruz" dedi.

Firma, yıllara dayanan bu lezzetin günümüze uyarlanmasında da tamamen doğal ürünler kullanarak, özel yapılan hamur, yine özel üretilen peynir ve organik tereyağı kullanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum