Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BU KENTİN BAŞKANI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

CHP İl genel ve belediye meclis adaylarının ve yeni döneme ait projelerin tanıtımı Truva Otel’de geniş katılımlı bir toplantıyla gerçekleştirildi.

"BU KENTİN BAŞKANI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"
09 Mart 2019 - 17:57

Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği etkinliğe Milli İttifak CHP Belediye Başkan ve Adayı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan, CHP ilçe belediye belediye başkan ve adayları, CHP İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti kurucularından ve Mahalli İdari Birimler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ile çok sayıda partili katıldı.

Coşkulu kürsü konuşmalarının yapıldığı toplantıda konuşan CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Ak Parti Belediyeciliğinin bittiğini söyleyerek şunları dile getirdi: “Ak Parti belediyeciliği iflas etmiştir. Beka sorunu 1923'te bitti. 17 yıldır tek başına ülkeyi yönetip 17 yılın sonunda beka sorunu var diyorsunuz bir yerde yanlış var demektir. Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Bu topraklarda kardeşçe, barış içinde yaşamayı öğrenmemiz lazım. Bunu da Martın sonunda baharı bu kente bu ülkeye getirerek yapacağız. Gidip Ak Partili Belediyelere bakın, Ülgür Gökhan Toki’yi Çanakkale merkeze sokmadı. Ama siz yeşili bitirdiniz, beton yığınına çevirdiniz ülkeyi. Sosyal belediyecilik diyorsunuz bir de! Siz zaten ülkeyi beton ormanına çevirdiniz. 17 yıldır yapmadığın şeyleri manifestona yazıyorsun. Buradan söylüyorum ki Ak Parti Belediyeciliği iflas etmiştir, konkordato ilan etmiştir. Bize zillet ittifakı diyorlar bir de! Ülgür Gökhan burada ranta müsaade etmezken, şehrin hakkı ve hukukunu savunurken zamanında Ülgür Abi ile uğraşan savcı cezaevine girdi, soruşturmadaki polisler ülkeden kaçtı. Bizim ellerimiz temiz. Şimdi 31 Mart’ta öyle bir baharı getireceğiz ki bizlere bu iftiraları atanlara en güzel cevabı da vermiş olacağız” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise yaptığı konuşmada: “Sizler bana güvendiniz ve bu kenti temsil etme görevini bana verdiniz. Ben de tekrar sizlerin de desteğiyle aday oldum. 2002 yılından bugüne değişen dünyayla birlikte kentimizde de pek çok değişti. Hizmetler çeşitlendi, uygulamalar farklılaştı, nüfusumuz arttı. Değişmeyen tek şey Çanakkale sevdamız oldu. Ben bu kentin laik, demokratik, cumhuriyetin ön sözünü yazmış bir kentin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Bu, her yiğidin harcı değildir. Bu ayrıcalığa beni 17 senedir layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Martın sonunu bahar etmemize çok az kaldı. Bu dönemde de kulağımıza pek çok şeyler gelecek. Bunları deneyimledik. Sizler de bunlara başınızı dik tutup cevabınızı esirgemediniz. Ben de hayatım boyunca hiçbir arsızlığa yolsuzluğa müsaade etmedim, etmem de. Biz “3 İ” konusuna önem veriyoruz. İmar, ihale, istihdam alanlarında şeffaflık ve adalet olmazsa olmaz. Kimseye iltimas göstermedim, göstermem de. Benim en temel ilkem size hesap verebilir olmak ve şeffaf olmak. Evet yollar, binalar yapılır ama esas olan bu hizmetleri yapacak insanlara değer katmaktır. 100 yıl sonra Çanakkale de yaşayacaklara güzel izler bırakmalıyız. Şehrin planlı gelişimi için tüm aktörlerle gerekli süreçleri derhal başlamalıyız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yeni döneme ait projelerin tanıtımı gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum