Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BU İKİNCİ KREŞİMİZ"

Kepez Belediyesi ve Koçoğlu Ailesi tarafından yaptırılan Kepez Belediyesi Serpil Koçoğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evi Açılış Töreni gerçekleştirildi.

15 Aralık 2018 - 14:39

Açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin YILDIZ, Ak Parti Kepez Belde Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Alper ALTINOK, İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan BAYRAM, Siyasi Parti temsilcileri Koçoğlu Ailesi ve davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN; “Bu gün benim için önemli bir gün, benim doğum günüm, geçtiğimiz yıl yine bu gün Kepezimiz için önemli işlere imza atacak işler yapıp açılışlarını gerçekleştirmiştik ve bu günde yine güzel bir vesile ile buradayız. Ben Koçoğlu ailesi ile kapalı Pazar yeri inşaatının ihalesi sırasında tanıştım, bizlere verdikleri sözü tutarak o inşaatı zamanından önce bitirdiler ve şimdi bu binayı yaptılar. Burası kompleks bir bina içerisinde yine belediyemiz bünyesinde bulunan spor salonları ve halk eğitimin kullanacağı bölümler var. Giriş katına ise geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bir kreş ve gündüz bakım evi yaptık. Sözü çok fazla uzatmaya gerek yok çünkü yaptıklarımız kendisini anlatacak kadar iyi, o yüzden bu komplesin oluşmasında katkı sağlayan Koçoğlu ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kepezimize ve Kepezlimize hayırlı olsun” diyerek konuştu.

Konuşmaların ardından Serpil Koçoğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evinin yapımında büyük katkıları olan İbrahim Koçoğlu’na Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN tarafından anı plaketi takdim edildi. Plaket takdiminin ardından açılış kurdelesi kesilerek, misafirlere Serpil Koçoğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evi gezdirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum