Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BOZCAADA'DAKİ CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME 4 TUTUKLAMA DAHA

Türkiye’nin gözbebeği tatil beldesi Bozcaada’da 29 Haziran tarihinde meydana gelen olayda dövülerek öldürülen Ramazan Öksüz, cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

BOZCAADA'DAKİ CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME 4 TUTUKLAMA DAHA
13 Temmuz 2019 - 12:08

 29 Haziran Cumartesi günü dövülerek öldürülen Ramazan Öksüz davasında savcılık 11 kişiyi gözaltına almış, ardından 8 kişinin tutuklu 3 kişinin ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanması istemiyle mahkemeye sevk etmişti.

2 Temmuz'da gerçekleştirilen sorgu mahkemesinde ise 3 kişi tutuklu, diğerlerinin adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti.

 Başta Bozcaada'yı olmak üzere Türkiye'de tepki ile karşılanan kararın ardından savcılık sorgu mahkemesinin verdiği karara itiraz etmişti. İtiraz ise Çanakkale Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlandı. Mahkemenin aralarında işletmeci B.O.B ve çalışanlar S.S, Ö.U.T, İ.T'nin tutuklu yargılanmasına karar verdiği ve yakalama kararı çıkardığı öğrenildi.

 Cinayete ilişkin mahkemenin bugün verdiği karar ile toplamda 7 şüpheli tutuklu yargılanacak. Öte yandan iddialara göre şüphelilerin avukatları, mahkemenin verdiği karara itiraz etmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum