Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BOZCAADA'DA YENİ İŞLETME AÇILAMAYACAK

Bozcaada Belediye Meclisi, Turizm Master Planı’nın hayata geçirilmesine kadar artık adada yeni bir otel, pansiyon, restoran gibi işletme açılmamasına karar verdi.

BOZCAADA'DA YENİ İŞLETME AÇILAMAYACAK
04 Temmuz 2019 - 17:05

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen cinayetin meydana geldiği mekanın da işletme ruhsatı iptal edildi, işletmeye bir daha ruhsat verilmemesi kararlaştırıldı.

Bozcaada Belediye Meclisi toplantısı dün yapıldı. Bozcaada kaymakamlığının eğlence yerlerinde daha önce 01.30’a kadar devam eden müzik yayınının 23.59’da sona erdirileceği, içkili tüm mekânların da en geç 01.30’da kapanması kararı almasının ardından Belediye Meclisi de Turizm master Planı tamamlanana kadar adada yeni bir otel, pansiyon, restoran gibi hiçbir işletmeye ruhsat verilmemesi kararı aldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Olaya şahit olup da müdahale etmeyen, en öldürücü darbeyi vuran kişiye kadar, dahil olan herkes hak ettiği en ağır cezayı alıncaya kadar acımız, öfkemiz , nefretimiz dinmeyecek. Ancak adalıya yakışan şekilde bekliyoruz adaleti. Hukuk kuralları içerisinde, adalet yerini buluncaya kadar süreci ısrarla takip edeceğimize, Ramazan kardeşimizin katillerinin en ağır cezayı almaları için insani, hukuki her türlü destek için, her şeyi yapacağımıza şahsım ve meclisim adına söz veriyorum” dedi.

Cinayetin yaşandığı mekânın askıya alınan ruhsatı, belediye başkanının oluru ile 03.07.2019 tarih ve 1033 sayılı yazılı kararı ile iptal edilirken bahsi geçen işlemeye bir daha işletme ruhsatı verilmeyeceği de kararlaştırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum