Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BOZCAADA'DA AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK İÇİN DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Bozcaada’da 31 Mart seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak için destek istedi.

BOZCAADA'DA AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK İÇİN DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ
27 Mart 2019 - 12:09

Türkiye’nin, medeniyetimizin, teşkilatın kocaman bir aile olduğunu vurgulayan Jülide İskenderoğlu; sen ben demeden, kavga dövüş olmadan, mesele memleket meselesi, mesele ülke ve vatan meselesi diyerek var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti. 

Ülkenin istiklâli ve istikbali için tüm teşkilatların, ak kadroların, milletin desteği ve teveccühü ile kader birliği yapılarak ilk günkü heyecan ile ülkenin hizmetkârı olduklarını söyleyen İskenderoğlu, bu heyecan ve bilinç ile ülke ve Çanakkale için çalıştıklarının altını çizdi.

Bozcaadalı vatandaşlarımızın, teşkilatın yoğun bir katılımının olduğu programda, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu yaptığı konuşmasında şunlara yer verdi.

“Biz Bozcaada’nın, Çanakkale’nin aşığı, hizmetkârlarıyız. Bozcaada’nın Çanakkale’nin her karesine her karış toprağına özellikle Bozcaada’ya hizmetkâr olmak bizim için çok büyük bir onur.

Erdoğan Başkan’ımız Bozcaada için neler hayal ettiğini, hayal ettiklerini nasıl projeye dönüştürdüğünü anlattı. Biz hem kendisinin hem de bu projelerin arkasındayız. Erdoğan Başkanımız neye söz verdiyse Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile arkasındayız. 

Erdoğan Başkanımız, beş yıl boyunca buranın hizmetkârı olacak. Biz buranın hizmetkârıyız aynı şekilde devam edeceğiz. Burada anlatılan her projenin takibini yapacağız.

Limanı çok kıymetli Grup Başkanvekilimle birlikte sadece biz takip ediyoruz lakin Bozcaada takip edeni yoktu. Allah izin verirse 1 Nisan’dan sonra Erdoğan kardeşimiz takip edecek. 1 Nisan’dan itibaren hem merkezi hükümet hem yerel yönetimde pergelin iki ayağı birden çalışacak.  Pergelin bir ayağı boş kalıyordu. 

Ankara’dan Çanakkale’nin Bozcaada’nın her projesini takip ediyoruz. Yeter ki yerelde bizim elimiz güçlensin. Bozcaada da tüm belediyelerimizde adaylarımıza  destek verin.

Sevdalı olduğumuz, aşık olduğumuz bu topraklara her hizmetin takibini yapan ve takibini yapacak gümbür gümbür bu memlekete hizmet etmek isteyen ve Bozcaada’yı önemseyen sizin iki tane vekiliniz var Allaha şükürler olsun.

Biz Çanakkale’de birçok şeyi beraber yapıyoruz. Biliyorsunuz köprüyü yapıyoruz.  Köprü bizim için çok önemli. Özellikle benim için ayrı bir gurur. Köprüyü niçin önemsiyoruz? Çünkü bizim ada üzümümüzü de köprüden yurtdışına gönderebileceğiz. Çünkü bizim bütün kaliteli ürünlerimiz Kalkım’daki çileğimiz de Lâpseki’deki kirazımız da bir defa marka değeri çok yüksek.  Sadece Türkiye’de değil tüm dünya üzerinde de bunlar “made in Çanakkale” yazdığında önemsenecek ürünler. Ezine’nin peynirinden, Bayramiç’in helvasına kadar hangi birisini sayayım bilmiyorum ama bunlar için köprü çok önemli.

İkinci önemli yaptığımız iş Ezine bölgesine gıda OSB’yi inşa ediyoruz.  Burada tarımımızı ve sanayimizi değerlendirecek 91 tane fabrika inşa ediyoruz. Bunları sık sık söylüyoruz. Neden? İstihdam için ne yapıyorsunuz diyorlar ya.. onlara cevabımız..  Bozcaada’ya fabrika yapmak istemiyoruz Bozcaada’mız o kadar güzel ki.

Bozcaada’nın ulaşılabilirliğini arttırmak istiyoruz. Bizi TOKİ üzerinden eleştirmeye çalışıyorlar ya. TOKİ’yi getirdiler onu yaptılar bunu yaptılar. TOKİ’yi getirip buraya bina yapacağız söz veriyoruz.  Toplu konut olacak burada. Ancak  buradaki toplu konutlar adanın mimarisine, çevresel ve kültürel yapısına uygun iki katlı yatay mimarı ile olacak.

Biz buraya 6-7 katlı binalar yapmayacağız ki.  Hiçbir yerde Bozcaada’mızda 6-7 katlı binalar yapacağız demedik. Erdoğan kardeşimin projeleri anlattığı gibi aynı şekilde adaya yakışır binalar yapacağız.  Peki adanın girişinde öyle sarı sarı binalar yakışıyor mu, Bozcaada’ya sizce? Bu çok üzücü. Biz Adaya, Adaya yakışır şeyler yapmaya söz veriyoruz.  Ada’nın doğal, kültürel, çevresel dokusunu bozmayacak şeyler için söz veriyoruz.

Bozcaada’mızın turistlik değeri, tarihi, tarımı o kadar özel ki biz Bozcaada’yı olduğu haliyle marka değerini yükseltmek istiyoruz.

Biz, 31 Mart gecesi Ak Parti bayrağını dalgalandırmak için desteğinizi istiyoruz. 5 Yıl adanın hizmetkârı olmak istiyoruz. Neyi vaat ettiysek, neyi söz verdiysek hepsini Erdoğan kardeşimizle birlikte yapacağız. Çünkü biz yapamayacağımız  hiçbir şeyin sözünü vermedik. Ne söz vermişsek de onu da yaptık. 

Adaya doktor gönderemeyecekler gibi bir şeyler söylemişler.  Çanakkale’de dile getirdim.  Bugün bir kez daha dile getirmek istiyorum 10 yıl önce adaya onu nasıl doktor olarak gönderdiysek biz hükümet olarak Bozcaada’mıza yine doktor göndeririz. Hiç kimse merak etmesin biz gümbür gümbür başarılı bir belediye başkanı da gönderdik. Doktor da göndeririz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum