Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BİRLİKTE BAŞARDIK"

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

19 Şubat 2019 - 17:45

Başkan Gökhan yaptığı açıklamada: "Bugün Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ettik.Kendilerine güler yüzle karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Beni herkes tanır Allah'a Şükür hiçbir şekilde yüzümü öne eğecek, kızartacak bir davranış içerisinde olmadım bu güne kadar ve bundan sonra da olması söz konusu olamaz. Son beş yılda yaptıklarımı ifade eden bir kitapçıkla geldim "Birlikte Başardık" adı altında. Başka bir kitapçığımız daha olacak. Bundan sonra neler yapmayı öngörüyoruz onlar olacak içinde ama bu kitap geçmişin hesabı, geçen beş yılın hesabı.Niye hesap veriyorum çünkü benim anlayışımda kamu kaynağı kullanan herkesin mutlaka ama mutlaka halka hesap vermesi gerekir ve şeffaf olması gerekir" dedi.

Başkan Gökhan  açıklamasının ardından Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na "Birlikte Başardık" isimli kitapçığını hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum