Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA TSO ÜYELERİNE "ÖFKEM KONTROL ALTINDA" EĞİTİMİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO), üyelerine iş ve sosyal hayatlarında öfke kontrolü ve stresle baş edebilmelerini sağlamak amacıyla, 13 Aralık 2018 Perşembe günü İzgören Akademi’den Öfke ve Stres Uzmanı-Eğitmen Oytun Yumşak ile “Öfkem Kontrol Altında” başlıklı eğitim semineri düzenledi.

BİGA TSO ÜYELERİNE "ÖFKEM KONTROL ALTINDA" EĞİTİMİ
18 Aralık 2018 - 11:38

Biga TSO üyelerinin ve basın mensuplarının katıldığı eğitim semineri yaklaşık iki saat sürdü. Eğitimde; stres nedir, Tip A ve Tip B kişilik özellikleri, stresin aşamaları, stresin nedenleri, stresin sonuçları, stresle başa çıkma, stres yönetiminde ustalaşmanın ipuçları konularında bilgiler paylaşıldı.

Eğitimi değerlendiren Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin “Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitimlere çok önem veriyoruz. 2018 yılı eğitim planımızda günümüzün önemli sorunları arasında yer alan yöneticiler için liderlik, kriz yönetimi ve stresle başa çıkma teknikleri ile öfke kontrolünün işletmeler ile çalışanları için ne kadar önemli olduğunu ve çağımız ticaretine ne denli etkisi olduğunu göz önünde bulundurarak, bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız.”dedi.

HEDEF ÜYELERE DAHA İYİ HİZMET VERMEK

Her fırsatta eğitimi desteklediğini belirten Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan da, üyelere yönelik eğitimlerin 2019 yılında da devam edeceğini belirterek, eğitim konularının dikkatle seçildiğini, düzenlenen eğitimlerle üyelerimizin kişisel gelişimine katkı sunmayı sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum